Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjwuwwwq

SKREŚLILI MNIE Z LISTY STUDENTÓW!!

Polecane posty

Gość jsjwuwwwq

dzis zadzwonilam do szkoly bo chcialam spytac czy moge w sobote udac sie do jednego wykladowcy po wpis bo wczesniej mi nie pasowalo i uslyszalam ze.....zostalam skreslona z listy studentow. okazalo sie ze dziekan nie wyrazil zgody na przedluzenie terminu oddania indeksu do 30.11. tylko ze nikt mnie o tym nie poinformowal a od pani w dziekanacie dowiedzialam sie ze inni jakos sie interesowali i wiedzieli, widac jak mi zalezy...tylko ze to sa studia zaoczne i nie zawsze uda mi sie zwolnic z pracy,poza tym jestem dojezdzajaca i aby jechac do miasta, w ktorym studiuje, musialabym wziac urlop,ktorego nie posiadam:( mam pytanie...jutro jade na dyzur do dziekana, porozmawiam z nim, ale jak myslicie, czy mam jakies szanse, zeby mnie przywrocili? poza tym, czy skreslenie mnie z listy oznacza,ze bede musiala powtarzac rok?(jestem na 3 roku, a studia sa 4-letnie)

Gość rfry
powinni cię przywrócić

jest coś takiego jak studium prawnicze ?? czym się różnią studia od studium ?? pytam, bo serio...niewiem :/

Gość rteterterte
Myslę, że szanse są, dziekan to też człowiek.

Gość Fanka Filipa
jasne że cię mogą przywrócić... za odpowiednią opłatą.

Gość tgwrgsgv
jesli zaliczyłąs wszytskie egzmaniny to powinni cie przywrócic, napsiz podaie do dziekana

Gość SZYMONEK JAKIIM STUDIUM
TO TY JESTES AUTOREM CZY CO ? WIEC SIE NIE WPIERDALAJ

pomyliło mi się poprostu...chciałem założyć twmat o tej treści ale napisałem tutaj...przepraszam :)

a nie mogłaś zadzwonić do dziekanatu i spytać, czy przedłużyli ci termin? Nie obraź się, ale tylko ty zawiniłaś, dlaczego niby oni mieli do ciebie dzwonić :O

Gość jsjwuwwwq
Nie mam zaliczonych wszystkich egzaminow-zostaly mi jeszcze 2(w tym jeden u wspomnianego dziekana), na ktory on powiedzial ze mamy sie zebrac w lutym w sesji poprawkowej.tylko,ze jesli zdobede ten brakujacy wpis(a wielce prawdopodobne, ze tez jutro)to bede miala wystarczajaca ilosc punktow, ktora bedzie pozwalala mi studiowac na 3 roku niby dziekan tez czlowiek,ale mialam z nim zajecia i to jest typ czlowieka,ktory uwaza,za jak zajales sie studiami, to interesuj sie studiami,a nie praca:(

Gość jsjwuwwwq
dzis zaluje,ze nie zadzwonilam sie dowiedziec choc uwazam,ze mogli mnie poinformowac,ze dziekan nie wyrazil zgody. skoro wymagaja skladania podan na papierze,to powinni tez dac odpowiedz na kartce:czy sie zgodzili czy nie...

Gość no to jesli nie masz wszytskie
go zaliczonego - mozesz miec kłopot przywrócenie na liste studentów nie bedzie az tak łatwe i bezbolesne

Gość jsjwuwwwq
do osoby wyzej-byle/as w podobnej sytuacji? dlaczego to bedzie takie trudne i bolesne???:(jak to wyglada w praktyce??

Gość jsjwuwwwq

Gość nie wiem co to za szkoła
i co to za uczelnia ale bardzo mozlwe ze bedziesz musiała powatzrac rok

Gość dziewczyno nikt nie jest
w stanie ci powiedzieć tutaj jak się zachowa dziekan. Może być różnie a ty wymagasz pocieszających odpowiedzi. Przygotuj się najlepiej na każdą ewentualność Każdy kto studiował wie, że trzeba przy swoim chodzić. Tak było, jest i będzie...

Gość jsjwuwwwq
tak,faktycznie szukam pocieszenia bo naprawde sie zalamalam dzisiaj:(mozliwe ,ze trzy lata nauki poszly na marne

Gość no bez jaj tutaj
3 lata nie mogły pójsc na marne!!! ewnetualnie rok bedziesz musiała od nowa powtórzyc

Gość nie stresujcie dziewczyny
ja tez zodtalam skreslona z listy studentów i musialam zaplacic tylko połate reaktywacyjną aby mnie pownownie wpisali na liste studentów...natomiast jak nie zaliczysz tych przedmiotów to bedziesz miala warunek-powtarzanie przedmiotu...ale jedniczesnie mozesz chodzic na zajecia z 4 roku.... moj kolega z grupy tak miał.

Gość no bez ja bez ja
nie stresujcie dziewczyny- nikt jej nie strresuje to wszytsko zalezy od regulaminu strudiów, uczlni i dziekana

Gość jsjwuwwwq
A wiec bylam dzis na uczelni, przyznam ze bylo ciezko ale udalo sie:) musialam tylko napisac podanie ze zobowiazuje sie do okreslonego terminu dostarczyc brakujacy wpis

po pierwsze to przeczytaj regulamin swojej uczelni- na pewnoz najdziesz tamw szystkie informacje o skresleniu z listy studentow, odwolaniach itp

Gość shallimma
mnie już skreślali chyba z 10 razy

i poza tym panie z dziekanatu mialy racje- to nie one sa od infomrowania cie, a ty olalas sprawe, bo jak sie sklada podanie to powinnas chociaz zadzwonic sie zapytac. no ale to tak na przyszlosc

Gość jsjwuwwwq
ellinka-nie umiesz czytac ze zrozumieniem? anulowali mi to skreslenie

Gość moim zdaniem cierpliwy
dziekan, skoro sesja mogła trwać do 30.11:)

wyobraz sobie ze potrafie czytac ze zrozumieniem, tylko niedoczytalam ost postow :o co to za uczelnia gdzie indeksy oddaje sie w grudniu ?:o

Gość jsjwuwwwq
ellinka-peace:) jest to jedna z lepszych technicznych uczelni panstwowych:)no ale mowie ze nie bylo latwo...ale ciesze sie ze sie udalo-jestem szczesliwa i mam nauczke na przyszlosc-bede pilnowac swoich spraw ale tez i obowiazkow wobec uczelni!