Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lelula

oryginalne, nietuzinkowe ubrania

Polecane posty

Gość get to france 91
hej ładne! :) nawet mi się podobają . .ale trochę za drogie jak na portfel biednej licealistki :(

Gość bdbsgdf
nienormalne ceny za calkiem normalne ubrania:O

Raczej nie sa oryginalne i nietuzinkowe. Wygladaja na szmaty bez fasonu i polotu. Jedyna zaleta - len.

Gość a dla kogo te ubrania
dla sekciarzy?

ubrania dla ludzi, ktorzy chca wyróżnić sie z tłumu i widzą róznicę między nietuzinkowością a chińską, zewsząd zalewającą nas tandetą... polski, ekologiczny len- to jedna z zalet tych ubrań

Gość nitka..22
jedynie część spódnic mi się podoba z fasonu, reszta ubrań wygląda workowato i nieciekawie ;/

Gość nitka..22
ale te ceny są zupełnie nierelatywne do rzeczywistosci i tego co te ciuchy soba przedstawiaja

Gość nitka..22
Len jest super, ale i z najdrozszego jedwabiu można uszyć worek na kartofle

Gość gdfsfgdsfds
lelulo, wiem, ze probujesz sobie zrobic reklame, ale te ubrania nadawalyby sie, jesli wlasnie chcialbys sie wtopic w tłum, opcjonalnie zrobic impreze w stylu polskich słowianek. z tym mi sie kojarza:O

heheh...;) nie probuje sobie zrobic reklamy moj drogi kolego...:) bo te ciuszki nie są moje... mam za zadanie zbadac rynek, czy takie rzeczy sie spodobaja- ot i cala tajemnica :D

Gość spódnice rzeczywiście
fajne :)

Gość Karmelecka
Hmmm... Na pewno to jakas alternatywa dla osob, ktore nie czuja potrzeby odziewania sie w sieciowkowe szmaty. Ale... Czegos mi tu brak. Zaciekawily mnie 4 propozycje (jedna spodniczka, jeden top, jedna para spodni i bodaj jedna koszula) zaciekawly, ale chyba nie na tyle, aby kupic, reszta zupelnie nie. Brak mi pieprzu w odziezy damskiej, kobiecosci. Prawie wszystko ydaje mi sie workowate, przasne i baaardzo przez to aseksualne. Oczywiscie to moja tylko opinia. Chyba zglodzilabym sie z jedna z wczesniejszych opinii- w tych ubraniach nie wyroznisz sie z tlumu, wrecz przeciwnie, to prawie stroje kamuflazowe. A szkoda. Troche wiecej kreatywnosci i ekstrawagancji przydaloby sie (i chociaz krojem zaznaczenie, ze niektorzy ludzie maja talie). Badz tez krok w lepiej zdefiniowana klasyke z zaznaczeniem kobiecosci, meskosci. No chyba ze sklep wlasnie celuje w grupe intelektualnych hermafrodytow z zaawansowanym aseksualizmem- to wtedy strzal w dziesiatke.

a moze problem tkwi w zdjeciach ubran na wieszaku?.... moze na modelu wygladaloby to inaczej?...

Gość Karmelecka
O widzisz Lelula, moze masz racje? Moze faktycznie kroj deformuje sie przez to ulozenie. Kurcze az chcialabym je teraz zobaczyc na kims, zeby ocenic... :)

Gość nitka..22
Pokazanie na modelu zawsze duzo zmienia, meskim ubraniom na pewno pomoże, ale np damskie bluzki wszystkie są zupełnie proste jak worki, niby mają zaszewki, ale nie wygladaja za ciekawie choc moze pokazane na człowieku wyglądałyby choć troche lepiej

znow zostane oskarzona o reklame, ale naprawde nie mam z tym nic wspolnego...:) ciekawi mmnie po prostu wasza opinia... znalazlam kilka zdjec na allegro jakie są Wasze odczucia?...az zaluje ze nie ma zadnych zdjec z damskimi ubraniami...:( http://www.allegro.pl/item831470418_fenomenalna_czarna_koszula_z_bursztynami_bibi_kawa.html prosze dac "zobacz inne aukcje...;)

Gość nitka..22
szczerze to nieee ;/ nie ten krój.

Gość nitka..22
poza tym popracujcie trochę z Photoshopem, pomijając samo ubranie można by to lepiej scalić z tłem a na pierwszym zdjęciu wygląda jakbyście mu głowę i ręce ucięli i wkleili na nowo

Gość masalaaaaa
z dupy te ciuchy

Gość kedi
1) ceny - abstrakcja. Z dwu powodów - na takie ceny mogą sobie pozwolić "marki", albo rzeczy WYJĄTKOWE. Żaden z warunków nie jest spełniony ... 2) nihil novi - uwielbiam plce handlowe i ... mam już podobne bluzki z lnu, tyle że kupione za 5-15 zł (oczywiście nowe, wielbicielki Dworca Świebockiego we Wrocławiu wiedzą co mam na myśli). 3) kolekcji (!?) brakuje rozmachu i stylu... 4) zgadzma się z przedmowczyniami - to idealne zestawy aby się wtopić ... w ścianę, w miasto, w przestrzeń... we wszystko. 5) expozycja rzeczy - nieciakawa ... 6) ceny - skoro się upierwacie, żeby były tak wysokie, to może je zróżnicujcie? Nie 200 zł, tylko 197 - piszą o tym w każdym podręczniku. 7) poza tym- dywersyfikacja cen - nich przeglądnę całą Waszą ofertę, tu odszukując koszulę za 159 a tu za 211. Może się skusze na tą za 159, a może się "zakocham" w tej droższej... 9) Zrobiliście (zakłądam) badania z udizałem konsumetów i wyszło wam, że sprzedawać sięnaszybciej będą czernie, brązy, beże, biele i szarości. Zgoda. Ale zróbcie po 1 egz koloru, żebym miala prawo ... wybrać ten czarny z wielu innych. Jeśli jakiś kolor się ni sprzeda to macie szansę na "zabawę" promocjami wybranego modelu, itp. 10) Czy jesteście orzekonani, że zaczynając się niemrawo zima to dobry czas na uruchamianie kolekcji lnu? Chyba, że załaożyliście że zaczynacie od wiosny... 11) Pochwalę za to stronę startową - ten okrągły wieszka zrobił na mnie potęzne wrażenie!

Gość conis
ja dopiero niedawno przekonałam się do zakupów online. Dość długo bałam się że jak coś kupię to będzie to zupełnie inaczej. Teraz jeśli znajdzie się dobry i zaufany sklep online, to można naprawdę tanio obkupić cię w wysokiej lasy ciuchy.

Gość klassi
W sumie to zawsze jest jakieś ryzyko, że niekoniecznie będzie na tobie leżało tak jak na modelce na zdjęciu, ale w lepszych sklepach jest możliwość zwrotu. Na przykład w http://www.stilago.pl/ można płacić przy odbiorze, więc jeśli coś nie gra ubrania nie są takie jak spodziewaliśmy, zawsze można je wtedy odesłać.