Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek Kwiatuszek Małyyyyd

*********** Zapraszam na Gorącą herbatkę i pogaduchy *********************

Polecane posty

Zrobiło się zimno.... więc ide wstawić wodę na herbatkę.. Kto chcę? Co u was?:)

ale jestes niemily ale wiadomo - w rzeczywistosci zakompleksiona osobka ktora wyzywa sie na forum :_) ehh dzieciaki :) Nieciekawie Levviatan mowisz... no u mnie tez bo chorobsko mnie zlapalo :( Może herbatke?:)

na prawde tepa to jestes ty :) jak cie nie interesuje temat to po co wchodzisz zakompleksione dziewcze?:) JAAAAkie zalosne dziecko ;] :) ale coz bez takich zakompleksionych szarych myszek w rzeczywistosci .... nie bylo by tak smiesznie na tym forum - co to nie onee:) hehe

Levviatan ok :D troche dodam tam alko :D:P i sie od razu lepiej poczujesz:) a co ci jest ?:)

o co ci chodzi dziewucho ? wez przystopuj troche ;> co udaje? zapytalam czy ktos na herbate ma ochote a ty jakias dziwna jestes! Ale wali mnie to :) Idz tepa dzido do szkoy bo dzis sroda przeciez!! na korytarzu osamotniona bo nikt nie chce z toba tam gadac :) zreszta nie dziwie sie:)

Gość eumaks
A ja jestem w pracy, przeglądam orzecznictwo Sądu Najwyższego Izby Karnej nie pijam kawy ale kakao na wodzie albo na mleku, częściej na wodzie z dodatkiem skondensowanego mleka a jak nie mam ochoty na kawę to pijam zieloną herbatę ale tylko taką na której pisze po chińsku nie po angielsku i dopiero z 2 parzenia. Aha, jestem facetem, nie mam dziewczyny.

a no teraz ciezko z praca:( ja mam prace i niestety chora czy nie chora musze byc w niej.. bo szybko mozna z niej wyleciec:( wiec jakos musze sie ttrzymac :( aliksandra uuu ja kaw nie pije:)

wez sie puknij w czolo :) i nie sciagaj tekstow co nie umiesz sam nic wymyslec?:D hahahahaha facet??? na forum kobiecym? ojj niezle musisz byc niemeski i zniewescialy!!! pewnie zadna cie nie chce:( ojjjjj tak mi przykro hahahahahahahh ;]