Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkewldeee

długie blond włosy- obciach?

Polecane posty

Gość dkewldeee

co myślicie o dlugich prawie do pasa naturalnych blond wlosach ? to oklepane takie nosić?

hmm do pasa to może trochę za długie ale takie do połowy pleców to o jaaa sama bym takie chciała mieć :D

Gość koj9u89u89u89u89u89u
nie znam nikogo kto nosił by blond włosy i to jeszcze do pasa.To obciach nosić takie długie włosy teraz sa modne włosy do ramion

Gość dkewldeee
a jeżeli nie dochodzi żadna solarka , różowe ciuszki tipsy itd?

obciach - nie obciach... zalezy jaka jest fryzura i jaki sie ma styl :) no i najwazniejsze, zeby osoba, ktora ma takie wlosy sama sie dobrze czula w swojej fryzurze... wogole dla mnie obciachem jest oceniac ludzi po fryzurze... ;)

Gość zalosne to rrrrrrrrrrrr
sama miałam długie do pasa włosy i co każdy powtarzał mi że to za długie i takie tam.W końcu obciełam i jestem zadowolona mniej roboty

"nie znam nikogo kto nosił by blond włosy i to jeszcze do pasa.To obciach nosić takie długie włosy teraz sa modne włosy do ramion" gęba mnie się rozdziawiła z zadziwienia... czy ja jeszcze jestem w stanie coś z tego świata wyrozumować...?

Gość 87686787**********************
obciachowe bo to juz nie średniowiecze żeby nosić takie długie włosy

Gość znafca temató
żaden obciach ale jak masz wątpliwości to możesz sobie na kompie pozmieniać fryz :D :D a potem ....

Gość ppojerte
wyglądasz chyba jak barbie obciach nie zv tej ziemi

Gość oj odrazu obciach
:)))Hannah Montana też ma długie blond i się nie wstydzi :)))

Gość ania weuiriot
Żaden obciach ja też noszę takie długie włosy ( tylko ciemne).

Gość a ja powiem tak...
ja mam blond włosy i poza ramiona i je zapuszczam bo mojemu facetowi się podobają długie i rozpuszczone tylko ze ja mam farbowane bo naturalne są troche ciemniejsze

Gość ulaska
ja znam z widzenia bardzo mało osób , które nosiły tak długie włosy Ale te dziewczyny bardzo przyciagały wzrok i wyrózniały sie z tłumu Ogólnie to kazdy ogladał się za ich włosami ,łącznie z dziewczynami Kazdemu sie podobało Fryzura rzecz gustu, jeden lubi długie drugi krótkie Nie kazdy facet lubi długie włosy ,ale wiekszosc jednak woli u dziewczyny długie A za takimi włosami niektórzy faceci szaleja . Fakt moda sie zmienia i takie włosy moga byc nie modne, opisane przypadki były bardzo dawno Ale nie lepiej byc oryginalnym niz nosic oklepane fryzury jak wszystkie inne dziewczyny???;-)

Gość może .............. i obciah
w końcu barbi też nosi długie blond włosy i podoba sie kenowi.Poczekaj na takiego samego pojeba który będzie cię uważał za seksowną barbi

Gość dkewldeee
tzn one nie są jeszcze do pasa ,ale prawie .. zastanawiam się czy ich troszkę nie podciać tak do połowy pleców właśnie, mój facet mi odradza bo je lubi ,ale sama nie wiem w sumie to tylko parę cm

Gość a ja powiem tak...
i z tego co zauważyłam to teraz są modne długie co druga laska ma długie albo zapuszcza długie zawsze mi się podobają ja np mam gęste i wtedy mam ich dużo ale ja je prostuje chociaż zawsze zwracam uwagę i chciałabym czasem sobie ściąć ale całkiem na krótko, dużo jest takich modnych, fikuśnych ścięć

Gość krótkie włosy górą

Gość dkewldeee
ale ja nie ubieram się jak barbie! co prawda dbam o ubiór ,ale nie noszę miniówek itd

Gość 9+8988888888888888
a masz włosy przed cycki czy za?

Gość dkewldeee
całkiem krotkie odpadają, do ramion też bo to takie oklepane...

Gość ja mam dlugie wlosy koloru
jasny blond, ale do pasa to chyba nie siegaja jeszcze, tak raczej za lopatki. daleko mi do stylu blachary, z solary tez nie korzystam :o aha.. slysze wiele pozytywnych komenatrzy nt. wlosow, wiec nie sadze, zeby to byl obciach, zresz ta co mnie to? i tak wszyscy sie ogladaja:D 🖐️

Gość żaallllllllllllxxxxxxxxxxxxxxx
OBCAH NA MAKSA długie włosy wyszły z mody lepiej nosić takie za ramiona mało z nimi roboty

naturalne dlugie blond wlosy sa wspaniale i nie daj sobie wmowic, ze krotkie sa modne...po prostu kazdemu pasuje co innego i miej takie wlosy jakie Ci sie podobaja. Ja mam wlosy do lopatek i sobie nadal zapuszczam bo wiele lat nosilam krotkie i teraz mam ochote na dluuugie :)

Gość tozależy bo
jak masz grube włosy to ładnie wyglądają a jak cienkie to bllee

Gość dkewldeee
grube i zdrowe bo o nie dbam.. slyszę zwykle komplementy na ich temat , facetom sie podobają , ale są też opinie ,że są zbyt dlugie...

Zalezy czy masz zadbane te włosy?? Widzialam kiedys dziewczyne co miala naturalne blond wlosy a byly tak zniszczone strasznie wygladała. A pozniej obcieła do połowy plec poszla do fryzjera i zmienila sie nie do poznania. Ja osobiscie jestem naturalna brunetka i mam wlosy do polowy plec i bardzo dobrze sie z nimi czuje.

Gość xxxxxxxxxxxxx77777777777
normalnie jak to czytam to.Czy ty jesteś barbie jebnieta

Gość julita2222222222222
Nie słuchaj tych opinii i nie obcinaj długich wlosów skoro masz gęste to pewnie ładnie wyglądają.Ja też noszę włosy do pasa ale mam czarne niestety