Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khghgf

błagam moze mi ktos wytłumaczyc 6 WEIDERA?? chodzi o to jak rozumiec np 3 serie

Polecane posty

Gość khghgf

po 24 powtorzenia ;/

Gość bobsen
nie dasz rady 🖐️ strasznie ciezko

Gość ja robilam to
masz 6 roznych cwiczen. Kazde cwiczenie robisz po 24 razy, tzn pierwsze cw.24 razy, drugie 24 razy itd a gdy zrobisz juz szóste 24 razy, to wtedy masz zrobioną cała pierwszą serie i tak samo robisz druga i trzecia

Gość chodzi o to żeby
brzuch napierdałał nie do zniesienia :)

Gość ja robilam to
udalo mi sie dojsc do 9 dnia, potem mi sie odechcialo, bo robilam zwykle wieczore, a w dziesiaty dzien szykowalam sie na impreze, to nie zrobilam;p, kolejnego dnia tez mi sie nie chcialo i to byl koniec mojej 6weidera potem zaczęłam robic spięcia. Tez dobrze robia na brzuch. Robie codziennie. 30 jednorazowo i powtarzam kilka razy dziennie, zalezy jak mi sie chce. Czasem zrobie tylko rano i wieczorem, czyli razem 60, a czasem sie zmobilizuje i zrobię 150 dziennie

Gość klgfhgf
a czyli jednak dobrze rozumiałam to jak ja bede miała zrobić 3 serie po 24 to chyba umre bo jestem po trzecim dniu i prawie umieram :P a brzuch mnie napierdala

Gość growling
ja wytrzymałam trzy tygodnie, potem tak mi jebnęło w kręgosłupie, że leżałam na desce przez tydzień :D ale powodzenia życzę. i trzymam kciuki za kolejne podejście, bo w końcu kaloryferek zniknie i trzeba będzie męczyć się znowu :P