Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaglezmeczona24

ciagle zmeczenie sennosc rozkojarzenie

Polecane posty

Gość ciaglezmeczona24

Witam od dluzszego czasu czuje sie ciagle zmeczona,apatyczna sennosc ogarnia mnie caly dzien mimo ze spie dlugo,przeszkadza mi to normalnie funkcjonowac.Ponadto zaburzenia koncentracji ,rozkojarzenie Zrobiłam sobie juz wiele badań ale nie wiem jak je zinterpretowac,chyba wszystko jest dobrze lekarze mowia ze to moze byc depresja,kaza sie mniej stresowac itp...Podam swoje wyniki: Morfologia WBC-11,6G/L RBC-4,41 T/L HGB-11,9 g% HCT-36,7% MCV-83,2fl MCH-27,0 pg MCHC-32,5 g/dl PLT-359 G/L LYMPH-11,2% MONO -6,92% NEUT-81,3% OB-3mm ASPAT-15U/L ALAT-24U/L UREA-15mg/dl CREA-0,59 mg/dl BILT-0,48mg/dl kwas moczowy-3,0mg/dl jonogram Na-135,0mmol/l mocz Nablonki-wielokatne-5-10wpw Leukocyty-0-2wpw Erytrocyty swieze -2-2wpw Erytocyty wylugowane-10-20wpw UBG-norm ph-6 SG-1.025 PRO-(+)ślad ASC-20mg/dl TEST TSH 1,83 IU/ml FT4 10,08 ng/dl FT3 4,18 pg/ml Zapis EEGwykazal dyskretne zmiany rozsiane bez wyrażnego ogniska i lateralizacji. RTG klatki piersiowej_ płuca i serce RTG w granicach normy kompletnie nie znam sie na tych wynikach,czy to moze byc rzeczywiscie tylko ta depresja? Lekarka na moje narzekanie kiedy mowie z e jestem zmeczona ona mi odpowiada ze tez jest zmeczona..No tak ale ona chodzi normalnie do pracy i zajmuje sie rodzina ja wciagu dznie musze spac bo nie daje rady.Co mam zrobic? Jakie badania ewentualnie jeszcze moglabym zrobic? mam zamiar zrobic sobie jeszcze badania na wirusa watroby typu B i na ta kandydoze-bo przeczytalam o tym w internecie ze to moze byc tez to.Dalej juz sama nie wiem.Czy rzeczywiscie z tym tylko do psychiatry? Dodam jeszcze ze mam tez ciagle bialy jezyk czasem nawet osad na nim jest lekko zółtawy.

Gość gość
Takie objawy powodowały żyły wodne w nowym mieszkaniu, był specjalista posprawdzał wszystko i zostawił nam odpromiennik creatos - teraz czuje się o niebo lepiej, więc działa!