Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena88

CZY PO SLUBIE CYWILNYM WYPADA ZROBIC DWA PRZYJECIA???

Polecane posty

Gość magdalena88

WITAM.zamierzamy wziac slub cywilny,jednak z róznych powodów wolelibysmy zrobic dwa przyjecia-jeden dla rodzicow drugi dla znajomych,czy ktoś tak kiedys zrobil?czy moze taka opcja nie przejdzie,bo straci swoj urok

Gość w kwietniu byłam na ślubie
cywilnym znajomych. najbliższa rodzinę zaraz po ślubie zaprosili na jedzinko do restauracji, a nas potem na balety wieczorem;) imprezka zaloczona do bardzo udanych:D

my np.też mieliśmy tylko cywilny,zrobiliśmy przyjęcie weselne na 25 osób w lokalu(normalnie latałam w sukni ślubnej,były tance itp:)) to bylo przyjęcie własnie dla rodziny. a znajomych(ok 30 osób jak nie lepiej) ugościlismy na..łące.uchowało się z wesela sporo flaszek,ja kupiłam kiełbasę,przyprawy,chleb.nastrugaliśmy kije do pieczenia,ktoś przyniósł radio na baterie.późnym wieczorem normalnie jak na weselu zaczęli nam śpiewać weselne przyśpiewki i kazali powtarzac gorzko gorzko :D impreza dla mnie niezapomniana,mam świetne zdjęcia ,kupa śmiechu,nawet rozlew krwi był :D ale bardzo miło wspominam tą imprezę.zaczęła się ok 17 a skończyła grubo po 24.wybralam taką opcję ze względu na to że było można zrobić ognisko ze względu na ciepłą pogodę,a nie zaprosiłam ich do knajpy bo bardziej wolę siedzieć na powietrzu niz w 4 ścianach a do domu nie bo by mi go zwyczajnie zdemolowali :D

dla znajomych możesz zrobić taka właśnie imprezę z okazji zamążpójścia.jeśli planujesz zaprosić mnniejsze grono-powiedzmy do 15 osób to moze być w lokalu.taką grupkę łatwiej mieć na oku nawet jak dojdzie alkohol. a jak taką chmarę jak moja to faktycznie wybrać miejsce gdzie towarzystwo(jak się spije) zrobi możliwie najmniej szkód.

Gość magdalena88
no,ten pomysł z ogniskiem niezły:)nigdy bym nie wpadla na takie coś:)

Gość gruszkakula
Wypada - nie wypada... Co to w ogóle znaczy? To Wasz dzień. Myśmy dokładnie tak zrobili. Po ślubie (tylko cywilny) był uroczysty podwieczorek w restauracji dla rodziny, a później z mężem przenieśliśmy się do pubu, gdzie mieliśmy zarezerwowany duży stół na imprezkę z przyjaciółmi i znajomymi (ok.20 osób). Na obu uroczystościach było zajebiście, wspominam bardzo dobrze zarówno ślub, jak i oba "wesela" :-)