Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola luuuu

jak to jest z rejestracją w Urędzie Pracy...

Polecane posty

Gość lola luuuu

czy zapisując się tam mogę zaznaczyć że chcę pracować na 1/2 etatu jako pracownik umysłowy??

Gość lola luuuu
juhuuuu

Gość nie ma takiej mozliwosci
nie mozesz byc zarejestrowana pracujac gdzies

Gość lola luuuu
nie pracuje nigdzie.. tylko chce na 1/2

Gość animowanka
nie mozesz NIGDZIE pracowac, nie mozesz pozostawac w ZADNYM stosunku pracy tudziez byc zatrudniona lub wykonywac innej pracy zarobkowej (np umowa o dzielo na 1 dzien na namalowanie obrazu).

jak znajdziesz prace na pol etatu to bedziesz miala to czego chcesz jak Ci nie bedzie odpowiadac oferta urzedu to mozesz do 3 razy odmowic... chociaz slyszalam ze jakas osoba zazyczyla sobie w up zeby jej nie szukali pracy- nie wiem czy to prawda...

Gość animowanka
Nie ma zadnych odmow po raz 1, 2 czy 3. Odmowa to odmowa, utrata statusu osoby bezrobotnej.

animowanka, nie pisz bzdur:o

Gość animowanka
:D:D:D::D Ustawa z dnia 20 kwietnia 2004r o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy Rozdział 9, Art33 ust. 4, pkt. 3) :):):) ty nie pisz bzdur

Gość lola luuuu
to mam przyjąć pierwszą z brzegu którą dają, nawet na cały etat? u mnie to pokomplikowane bo jest jeszcze niemowlak.

Gość zielona skarpetka
animowanka-popieram.Kiedyś tak było teraz nie ma odmowy.

Gość animowanka
Wiesz co ciezko stwierdzic, to zalezy jakie masz wyksztalcenie, doswiadczenie, w jakim wieku jest dziecko... ale tak szczerze powiedziawszy ustawodawca nie wypowiedzial sie na wiążąco na temat kobiet wychowujacych dzieci (no chyba, ze samotnie), takze dla nas jako dla urzednikow Ty rejestrujac sie w Urzedzie Pracy jestes GOTOWA do podjecia zatrudnienia, a niestety mamy glupie standardy ktore weszly w zycie jakis czas temu i KAZDA osoba przy KAZDEJ wizycie (srednio co 3 miesiace) MUSI zostac katywizowana tj. oferta, szkolenie albo porada zawodowa...

Gość lola luuuu
jestem po ogólniaku, na zaocznych, i wychowuję sama. tylko strach tak pisac na kafeterii zeby sie nie naciac na grono moralne. ale z tego co wiem, to tylko żłobkowe można dostać a praca ma byćna pełny etat... chyba nie oczekuję że w Polsce sąjakieśsuper - korzystne przepisy..

Gość lola luuuu
juuhuu