Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lm link

jak rozjaśnic ciemne włosy?

Polecane posty

Gość lm link

hej dziewczyny mam do was pytanie dotyczace moich wlosow. naturalne mam blond, w gimnazjum zaczelam eksperymentowac i zaczelo sie od rudego, czerwonego, poprzez jasne i srednie braze. i teraz zostal mi ciemny braz. chcialabym je troche rozjasnic do jasnego brazu ale moja fryzjerka powiedziala zebym wlosow nie malowala przez pol roku i wtedy mozemy nad tym myslec:/ a ja nie mam ochoty paradowac z 6 cm odrostami:/ macie jakies pomysly?czy zostaje mi ciemny braz na zawsze?

Gość kup dwa rozjasniacze
nałóż tego grubą warstwę na włosy (tylko dokładnie to zrób żebyś potem nie miała prześwitów) i trzymaj tak półtorej godziny na głowie. ja tak zrobiłam i miałam piękny jasny brąz :)

Gość lm link
hm a nie wypadna mi po tym wlosy?;p mam dosc cienkie.. genetycznie chyba:P

no coś ty nie wypadną! ja mam na prawdę śliczny kolor po tym zabiegu :) czasami ryzyko baaardzo się opłaca :)

Gość lm link
hehe tez marze o takim jasnym brazie:/ juz mi sie znudzily ciemne wlosy ale kurde sie troche boje ze wyjda jakies kurczakowe:P a po tym rozjasniaczu malowalas wlosy jeszcze na jasny braz? po jakim czasie?

tak malowalam. po miesiacu czy dwoch poszlam do fryzjerki i zrobila mi na to pasemka jasny braz. efekt cudowny :)

Gość hklsifhslflso
bałabym się takiego rozjaśniania :o rozjaśniacze bardzo niszczą, spalają włosy, a w przypadku cienkich może być w ogóle tragedia

Gość lm link
kurcze zazdroszcze :)sama sie boje nakladac ten rozjasniacz ale wybiore sie jeszcze raz do fryzjerki, moze tym razem innej. dzieki wielkie za pomoc:))

Gość lm link
hklsifhslflso ---> no wlasnie sie tego boje ze wyjdzie tragedia zamiast pieknych brazowych wlosow

boże dziewczyno.. ty to na prawde lyknelas?:O ja sobie swiruje, a ty w to uwierzylas.. nie rob tego. idz do fryzjera i pros o rade. nie rob sama nic na wlasna reke bo zjebiesz sobie wlosy;)

Gość gtggtgtgtgtgtg
jest naturalny sposób na rozjasnienie włosów :) kwiaty rumianku :)

Gość lm link
hehe cos mi nie pasowalo ale slyszlam ze dziewczyny sobie tak wlasnie rozjasniaja;p ale to przewaznie te o grubych, gestych wlosach. moje sie raczej na to nie nadaja, ale pogadam jeszcze z fryzjerka mzoe cos wspolnie wymyslimy, albo zostane przy ciemnych..

Gość ja mam czarne wlosy
farbuje je od 5 lat na czarno. dwa lata temu mi sie znudzily, poszlam do fryzjerki zapytac czy da sie je jakos rozjasnic. powiedziala zebym przez pol roku farbowala jasnym brazem. no i tak robilam. bylo widac roznice ale praktycznie tylko na odrostach. po pol roku farbowala brazem poszlam znowu do fryzjera, nalozyla mi blond pasemka i wyszlo super. pochodzilam tak miesiac i stwierdzilam ze to nie dla mnie. wrocilam do czarnego ;) ale gdybym chciala to moglabym wtedy na te pasemka polozyc jasny czy sredni braz i byloby super. w kazdym razie w czarnym mi chyba najlepiej :)

Gość lm link
zjadłam kupę i też rozjaśniło :classic_cool:

Gość lm link
no ja maluje od jakis 3 lat juz tylko odrosty na ciemny braz a i tak wychodza czarne. sama sie zastanawiam czy bede sie dobrze czula w jasniejszych, ale chyba potrzebuje jakies zmiany:/

Gość lm link
podszywacze nie spioooo :D