Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionan amaksa

przeczytajcie to prosze i powiedzcie czy mam to ruszac

Polecane posty

Gość wkurwionan amaksa

zaznaczam wiem ze jestem winna!!!! do rzeczy POSŁAŁAM linka firmie jubilerskiej z naszyjnikiem zeby mi zrobili podobny(w linku były foty i mój napis-interesuje mnie cos w tym stylu) UWAGA-ten produkt był objety prawami autorskimi tydzien póxniej patrze a firma robi bardzo bodobne produkty weszłam tam i mówie ze nie mają przesadzac ,bo nie po to zamawiałam by pół miasta były nimi zalane a oni na to.....teraz robią identyczne jest to dosc duza firma i ma pare sklepów co robic? jak to zgłosze tym rzeczywistym autorom czy ja tez bede brana za d**e? czy ta firma bardziej

Witam!! Pytanie nasówa sie takie - czy ten wzór był Twojego autorstwa ? Bo jeżeli posądzasz dana firmę o plagiat owszem mozesz go posądzić tylko i wyłacznie jezeli wzór był opatentowany przez ciebie i posiadasz wyłącznośc na ten produkt

Mozesz zgłośic producentom tego wzoru iż popełniono plagiat ,ale wątpliwe jest to iż oni także posiadają wyłącznośc na produkcję tego wzoru to sa chyba wzory , nieobjęte prawami autorskimi

Gość wkurwionan amaksa
IOpa no tak ten produkt jest objety prawami tylko ze ja sama go sciagnełam indywidualnie a teraz jest produkowany na masową skalę w moim miescie co mam robic? jak to zgłosze to mnie moga brac za dupe?

Gość wkurwionan amaksa
artysci mają na swojej intern. czy ja tez bede brana za dupe? raczej tak? jak bym to zgłosiła co mi grozi ?

wiesz co zrobie wyjątek i ci doradze jako ....... napisz do mnie emaila podaj nr gg to ci powiem czy mozesz cos z tym zrobic e-mail torino1@tlen.pl

Gość wkurwionan amaksa
3368175 to moje gg

Gość wkurwionan amaksa
napisz prosze

skoro tak się dopominasz o to branie za doope to może i ktoś w końcu za dopłatą się weźmie za twoją doope ;)