Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robiąca prawko

Robię kurs prawka, chcę zmienić szkołę jazdy i odzyskać kasę

Polecane posty

Gość robiąca prawko

Niedawno zapisałam się na kurs, mam już odbytą teorię i wczoraj miałem pierwszą jazdę. Niestety, nie jestem zadowolona z instruktora bo facet jest bardzo niskiego wzrostu (sama mam 170 cm a on jest jeszcze niższy ode mnie!!) :( Niestety, to mała szkółka i tylko jeden instruktor aktualnie tam uczy. Ja nie wiem na jakiej podstawie go zatrudnili, gdyż właśnie czytałam w necie że aby zostać instruktorem, facet nie może mieć mniej niż 172 cm wzrostu! To niedopuszczalne żeby kurdupel uczył, uważam że powinni mi zapewnić kogoś kompetentnego. Byłam już u właściciela w tej sprawie i powiedział mi że nic się nie da zrobić a pieniędzy za jazdy mi nie zwróci. Czy mogę przejść w związku z tym na drogę sądową ??

Gość robiąca prawko
Nie mam zamiaru nikogo niszczyć! Po prostu uważam że szkółka postąpiła w stosunku do kursantów nieuczciwie, dając jako instruktora faceta niskiego, który napewno przez niski wzrost jest fatalnym kierowcą i fatalnie uczy! Powinni dać kogoś innego albo nawet kobietę, ale nie kurdupla!! Zrobię wszystko aby się przenieść i nie stracić kasy Czy ktoś z was miał podobne doświadczenia ?

Gość ach te imiona
a od kiedy wzrost decyduje o efektywnosci nauczania??????????????????moze tak dla przypomnienia zapisalas sie na kurs nauki jazdy a nie do biura matrymonialnego tam sobie mozesz przebierac w facetach planowalas romansik z instruktorem o wygladzie modela a tu rozczarowanie co????

Gość robiąca prawko
To nie chodzi o to !! Po prostu niscy faceci poniżej 170 cm są fatalnymi kierowcami! Wg mnie niski poniżej 170 cm w ogóle nie powinien mieć prawka, a do dopiero uczyć jazdy :(

Nie no nie mogę jaki argument - "Wg mnie niski poniżej 170 cm w ogóle nie powinien mieć prawka, a do dopiero uczyć jazdy" Tak oczywiście idz sie procesuj i przytocz ten argument sąd cię wysmieje a w dodatku dostaniesz mandat za obraze. Jeszcze w dodatku jak byś trafiła na niskiego wzrostu sędziego hihi :D Było isc do takiej szkoly jazdy gdzie placi sie w ratach a nie całość przed 1 godzina jazdy. Nie wiedzialas wczesniej ilu ma instruktorow? A tak na powaznie Moze ci oddac kase za nie wyjezdzone godziny, niestety za te wyjezdzone i za teorie pieniazki naleza się im.

Gość mistyczna kulka fekala
zamknij pysk i cwicz wpychanie galki od biegow w cipsko

Gość robiąca prawko
Aha, no to wyjeździłam wczoraj z tym kurduplem 2 godziny więc za resztę musi mi oddać, tyle że nie chce :( Niski wzrost ogranicza u facetów widoczność w pojeździe. Facet jak ma np 169 cm powinien jeździć z poduszką i w dodatku pod nadzorem osoby wyższej jak już! No niestety, nie każdy nadaje się na kierowcę, a wiadomo niski facet = gorszy manualnie facet! Niski co ma ok 169 będzie kiepski w łóżku i w prowadzeniu auta - niestety! To nie moja wina że mleka się za dziecka nie piło :(

Gość mi dali goscia
na 2 godzinie jazd cala godzine uczylam sie krecic kierownica, on na mnie krzyczal jak polozylam na niej reke, kilka razy calym zdaniem kazal powtorzyc gdzie sie znajduje ktory bieg a jak powiedzialam ze wiem to i ze to glupie zeby to tak powtarzac calym zdaniem itd to powiedzial ze kursant ma robic wszystko co instruktor kaze a nie dyskutowac, nawet jesli to jest glupie

nie mogę sie tak śmiac - bo przed chwilą obiad zjadłam :):):) no ,dziewczyno - aleś wymyśliła :) sama na to wpadłaś czy masz jakieś dośwaidczenia w tym temacie ? rózne głupoty tu wypisują - ale Ty pobiłas wszystkich - a nie mozesz mieć 13 lat skoro robisz prawko :)

Gość robiąca prawko
Nie, po prostu nie mogę sobie pozwolić aby facet manualnie i fizycznie GORSZY ode mnie (niższy) uczył mnie jak prowadzić samochód. Instruktor powinien być w miarę dobrze zbudowany i dość wysoki, a nie byle jaki kurdupel! W końcu to zawód czysto fizyczny, aby być instruktorem to podobnie jak w ochronie czy w policji - oczekuje się wzrostu, siły fizycznej i dobrej budowy. Słyszałam też że mile widziane są też duże stopy i panów powyżej 44, a u pań powyżej 42 !! Co się dziwić, teraz większość ludzi duża (w tym kobiety!!) :D

Gość ...bleffff...
trzeba było wcześniej się zorientować jaka to szkoła a potem dopiero się zapisać! Żałosna jesteś. Ale humor kilku osobom to czytającym na pewno się poprawił :D

słuchaj - nie pal tyle - albo daj nam namiary na swojego dilera - też tak chcemy :):):)

a może to jest samochód napędzany sila mięśni ludzkich - skoro trzeba być takim wysokim ,silnym instruktorem ?

Gość gość
Jakie złoto XDDD