Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w lekarzu.. z serial

Zakochałam się w lekarzu z serialu Saint-Tropez

Polecane posty

Kiedyś oglądałam serial Saint-Tropez i spodobał mi się bardzo pewien lekarz. Miał wtedy ok 30 lat. Grał w pierwszym sezonie czyli w serialu z roku 1996 r. Nazywa się David Brécourt (jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia, ale w googlach to nie to samo co w filmie:P) Ja mam zdjęcia z serialu ;) Tam wygląda bosko :P Taki młody wykształcony, opanowany, bogaty, dobry, mądry mężczyzna. Na dodatek jest lekarzem co mi jeszcze bardziej imponuje... Wyobrażam sobie, że jestem z nim :D:) Chciałabym kiedyś poznać kogoś takiego ...:) Ale to niestety niemożliwe. Mało jest takich facetów, którzy zakochują się tak bardzo, żeby mogli mieć tylko jedną partnerkę na całe życie, a oprócz tego mają same wspaniałe cechy charakteru :P Dobrze, że chociaż mogę marzyć:)

juz nie emitują

:(

:(

:( :(

Gość Mój kochany David
tak, to ten, ale nie z tego seiralu, bo w Saint-Tropez wyglądał inaczej... http://www.telenowele.fora.pl/forum-ogolnoserialowe,26/saint-tropez-sous-le-soleil,5164-15.html pierwsze zdjęcia są jego, na następnej stronie też jest kilka cudownych :D w łóżku z Laure :)