Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelus22

Na pdst tego że przyznałam się że używam wibratora zostałam uznana za kłamczuchę

Polecane posty

Wczoraj wyznałam komuś,że czesto zdarza mi się używać wibratora( fakt,skłamałam bo wcześniej napisałam,że nie używam bo wstydziłam się). I pewna osoba na tej podstawie oskarżyła mnie o to,że pewnie miałam tych 9 partnerów, w skrócie,że jestem dziwką. A ja serio byłam w 4 związkach a do łóżka chodzę nie wcześniej niż po 4 miesiącach. O rady nie proszę bo i tak z tej znajomości nic już nie będzie bo jest to osoba zbyt dumna żeby przyznać się do błędu,chciałam się tylko wygadać.

ale możesz napisać co zrobiłbyś w takiej sytuacji starł się wyjaśnić to czy olać?

Gość ewelus kopnij takiego

Gość podlewam kwiatki
ewelus daj sobie spokoj toz,ze masz wibrator i,ze go uzywasz nie znaczyz,ze jestes dziwka:O bez przesady to jest dla kobiet faceci moga wszystko a kobieta ma wibrator i juz dziwka i sie nie szanuje badz pewna,ze nie jedna ma tylko sie nie przyzna i posiadanie wibratora nie ma nic wspolnego z dziwka:O ludzie dlaczego macie takie chore podejscie ja mam wibrator i spalam tylko z jenym obecnym facetem mam 24 lata czy tez jestem dziwka:O

podlewam kwiatki zgadzam się z Tobą,ale przykro mi za takia zaklasyfikowanie :O na pewno nie odezwę się pierwsza:P