Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale to już minęlo 91

Ile dostaliście na swoje 18 i od kogo?

Polecane posty

od mamy 100 zł +życzenia od babci (od mamy strony) 100zł+życzenia od ojca 0zł od dziadków od strony ojca 0zł od matki chrzestnej 0zł +życzenia (po jakichś dwóch miesiącach) od ojca chrzestnego 0zł od innych 0zł ------------------------------- razem: 200zł + 3xżyczenia A wy?

Gość ciekawa_______________
Minęło trochę czasu, ale 18 to dla mnie przykry dzień - jeśli chodzi o rodziców . Nic nie dostałam a po kilku miesiącach im się przypomniało, przed maturą, że warto zapisać mnie na kurs maturalny - i dodali, ze w ramach prezentu na 18. Tylko że tak naprawdę nie planowali tego, tak sobie dodali. Ale tu nie chodzi mi o to, że powinni mi coś dać dużo - ale o to, że nie podarowali mi nawet choćby najmniejszego kosmetyku albo czekoladek i nie wypili ze mną kawy w super rodzinnej atmosferze. A od chrzestnej dostałam aparat taki lepszy - za około 1000zł, a od chłopaka - pierścionek zaręczynowy.

Gość to i ja
500 zl od mamy i zyczenia.... w 2000 r.

no właśnie. mnie też najbardziej boli nawet taki zwykły brak życzeń! Matka chrzestna nie potrafiła zadzwonić! Ojciec nie potrafił przyjechać 2km żeby złożyć życzenia jedynej córce! Dziadkom też się zapomniało! To jest najbardziej przykre. Ta obojętność. Matka chrzestna mi złożyła życzenia na stypie!!! Po dwóch miesiącach!