Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraGŁUPIA

to jest chore ale to mnie kręci..

Polecane posty

Gość staraGŁUPIA

Boże wiem że jestem głupia jestem od kilku lat w stałym związku a od kilku miesięcy zaczeło mi się podobać adorowanie innych facetów i powiem że trafiam na samych przystojniaków...sęk w tym ze z kilkoma się przespałam i podczas nie miałam żadnych wyrzutów sumienia...to jest chore!!co z tym zrobić?już tyle razy próbowałam się opamiętać i nic...zdaję sobie z tego sprawę że zachowuję się jak kur** ale to też nie pomaga...

Gość prezesowa2009
:(

Gość erneest
a bierzesz za to pieniadze

wiem jak możesz sobie z tym poradzić ale to nie jest takie proste. Musiała bys się ze mna spotkac i u mnie bysmy wszystko na spokojnie omówili :D

Gość staraGŁUPIA
śmieszne...haha...nie robie tego dla kasy ...nie moja wina ze oni są tacy przystojni...

Gość erneest
a swiateczna promocjia;)

Gość szczęśliwa skorpionica
też tak miałam a wynika to z braku poczucia atrakcyjności a zwłaszcza kiedy nasz wieloletni partner nas nie adoruje...trzymaj się :)

Wiesz , jesli nie masz wyrzutow sumienia , a kochasz swojego faceta , to zastanow sie( a moze nawet wybierz sie do specjalisty )czy przypadkiem nie jestes uzalezniona od sexu ... Nie kazda jest dziwka , niektore naprawde maja z tym wielki problem . .

MOZE BYC TAK ZE NIE CZUJESZ SIE KOCHANA , Twoj facet obecnie cie nie adoruje , jest zajety , a moze poprostu jestes niedowartosciowana . Sama nie dasz rady z tym sobie poradzic, to uzaleznienie

Gość staraGŁUPIA
TokioParis wiesz że to możliwe?? może Ty i skorpionica macie rację...nie zastanawiałam się nad tym w ten sposób...

hm... autorko j byłam w długi zwizku po 2 latach zczełam zdradzac ne byle z kim i le jak po postu ... bez wyrutówpo5 latach odeszłam bo zrozualm ze facet to niudacnik zwiazłam sie z kims jestem wierna męzatka , co uzyłam to moje

Gość oj baby baby
Gdyby sytuacja była odwrotna i facet by to napisał to byście go zjechały równo. No, ale w końcu kobiecie wszystko wolno nie? :O

Gość staraGŁUPIA
o baby baby już się tak nie wymądrzaj bo faceci jak zdradzają na skalę masową to jest ok? a przeważnie zawsze jest tak że to facet wychodzi z tą inicjatywą a nie kobieta...kobiecie zawsze przykleja się etykietkę łatwej...a facet??no coż..facet to facet...zawsze musi mieć rację

chłopy tak mają bo są prości jak budowa cepa. Wydaje im się że podrywają kobiety, a w sumie i tak jest,że to kobieta wybiera. Po prostu masz więcej inicjatywy w sobie niż te "macho"...

Gość oj baby baby
Nie, nie jest ok. Również nie jest ok jak robią to kobiety, ale na tym forum kobieta za to zawsze jest pogłaskana po główce a facet zjechany

Gość oj baby baby
za to samo*

Gość oj baby baby
I jestem kobietą :D która nie uznaje zdrady niezależnie od płci i dlatego wkurwia mnie jak kobiety zawsze są usprawiedliwiane a faci gnojeni. I jedna i druga strona zasługuje na takie samo traktowanie

Gość oj baby baby
faceci*

Gość staraGŁUPIA
oj baby baby ale nie slyszałam żeby jakas kobieta była sprawczynią np.gwałtu to zawsze faceci....faceci chodzą na dziw** a przy drodze to dla kogo dziewczynki stoja??dla kobiet??też dla facetów...jakoś nie spotkałam się z facetem stojącym przy drodze...

Gość można za darmo
Jak chcesz uszczęśliwiac facetów,tylko żebys HIFA nie dostała

Gość staraGŁUPIA
nie jestem na tyle głupia...zabezpieczam się...

Gość można za darmo
no to uzywaj robienie ludziom przyjemności nie jest niczym złym,a jeszcze jak przyjemnosc obustronna podobno sex jest dobry na wszystko zycze miłej zabawy

Gość oj baby baby
Ale o czym ty teraz mówisz? Ja w tej chwili trzymam się tylko tematu zdrady. W inne rzeczy nie wnikałam bo nie o tym założyłaś temat. Sama mówisz, że zachowujesz się jak kurwa, ale ani słowa krytyki od innej osoby nie przyjmiesz?

Gość można za darmo
Tylko mozesz zostać pózniej stara i samotna a przystojniaczki nie beda chciec Ciebie znać