urzekajacakafeterianka 0 Napisano Grudzień 7, 2009 po koleji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Pierwsze słyszę z serem i grzybami powiadasz ?:) To ja czekam na przepis również :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekajacakafeterianka 0 Napisano Grudzień 7, 2009 noooo jedna z najpyszniejszych potraw jakie ost jadlam >>:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Ja robię albo z serem,albo z grzybami :) Przygotowujemy ciasto naleśnikowe, smażymy cienkie naleśniki. Do środka wkładamy ser ( w kształcie słupka). Naleśnik składamy w kopertę i obtaczamy w jajku i bułce tartej. Następnie smażymy :) A z grzybami ( właściwie to ja robię z grzybami i kapustą:) ) to tak samo z tą różnicą,że do środka wkładamy grzybki pokrojone na drobne kawałeczki i podsmażone na patelni.. do tego wrzucamy na chwilkę kapustę (kiszoną ;) ) uprzednio pokrojoną również na drobne kawałki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekajacakafeterianka 0 Napisano Grudzień 7, 2009 ja dopiero ucieklam spod kiecy mamy i mieszkam sama takze prosilabym o dokladne rpzepisy..nawet ciasta nalesnikowego...z gory dziekuje:)):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekajacakafeterianka 0 Napisano Grudzień 7, 2009 dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fasola z bretani Napisano Grudzień 7, 2009 chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary http://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulotna chwila 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Madusia.....ja zawsze robiłam naleśniki na oko, ale odkąd dostałam ten przepis zawsze robię wg niego, z podanej porcji wychodzi ok 10 -12 naleśników średniej wielkości. 2 szklanki mleka 2 szklanki mąki 2 jaja 1 szklanka wody szczypta soli i pieprzu chlust oleju:-D (tak na oko to będzie ok 1/4 szklanki) najprościej wrzucić wszystkie składniki i zmiksować, ale mogą zrobić się grudki, więc sugeruję wrzucić do michy wszystkie składniki bez wody wtedy ciasto wyjdzie gęstawe i dopiero na koniec dadać wodę naleśniki wychodzą cieniutkie mięciutkie i pyszniutkie:-D aha i przy smażeniu patelnia musi być mocno rozgrzana, a olej leję się tylko do smażenia pierwszego naleśnika, potem w ogóle nie daje się oleju bo jest już w cieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulotna chwila 0 Napisano Grudzień 7, 2009 oj to miało być do Angelss...ups:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach