Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swędzi i piecze

Co robic Grzybica Pochwy

Polecane posty

Gość swędzi i piecze

Mam taki problem,jestem w 38 tyg.ciazy i przypaletala mi sie grzybica.Wczoraj bylam u ginekologa i przepisal mi msc dopochwowo gyno daktarin.Kazal stosowac na noc.Tak tez zrobilam ale teraz nie wiem czy po przespanej nocy mam dalej chodzic z ta mascia czy moge sie wykapac? Pomozcie bo nie mam pojecia co robic...

Gość swędzi i piecze
helppppp

Gość swędzi i piecze
nikt nie pomoze?

Gość trzeba więcej na kafeterii
jak to wykąpać?? chcesz wtłoczyć wodę do pochwy?? w ciąży?? pojebało Cię??

Chyba nie myslisz ze nie mozesz sie myc przez okres stosowania kuracji :P A tak powaznie,to przez noc ten lek zrobil swoje i mozesz spokojni sie wykapac :)

Gość swędzi i piecze
nie chce nic wtlaczac tylko mysle czy moge tak normalnie sie umyc

Gość swędzi i piecze
no wlasnie nie wiedzialam czy moge sie wykaopac teraz czy dopiero wieczorem przed kolejna aplikacja kremu

Gość swędzi i piecze
dzieki Lady za odpowiedz...to lece

Ja w ciazy mialam dwa razy infekcje grzybicza i tez stosowalam lek do pochwyna noc.Taki lek dziala wewnatrz pochwy wiec spokojnie mozesz sie kapac.Napewno nie WTLOCZYSZ sobie wody do srodka :P

Gość swędzi i piecze
Ja wlasnie pierwszy raz spotykam sie z takim kremem i szczerze nie wiedzialam co mam robic,lekarz powiedzial ze mam aplikowac tylko na noc wiec nie wiedzialam czy jak teraz zmyje ta masc to nie zaszkodzi leczeniu. Dziekuje za pomoc.

Gość swędzi i piecze
I tak wyplywa jak chodze sto razy w nocy do toalety...Ale lekarz kazal stosowac mi te masc rowniez na wargi sromowe,dlatego mialam watpliwosci.Ale masz racje przez noc zdziala juz co ma zdzialac.Jescze raz dzieki.

Gość donaatkaa
ja stosowalam to samo tylko w globulkach dopochwowych.Naprawde szybko pomaga,to najlepszy lek na grzybka :-)

Gość swędzi i piecze
Zauwazylam ze dobry juz po perwszej nocy czuje sie lepiej.A musze sie wyleczyc przed porodem bo w koncu dzieciaczek bedzie sie przeciskal przez kanal rodny i moge go zarazic.Ale by dostal prezent od mamusi na sam poczatek...takze sposuje i mam nadzieje ze za szybko nie bedzie sie pchac na ten swiat.