Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaakajednaa

On nie chce ze mna mieszkac ? nie chce slubu ?

Polecane posty

Gość taaakajednaa

hej mam poważny problem.... straciłam moje ukochane dziecko :( wgl nie moge sie po tym pozbierac... nic mnie nie interesuje... po prostu mam wszystko w nosie zyje aby dla chlopaka z ktorym nie mieszkam :( i jest mi bez niego strasznie zle jak jestesmy razem wszystko staje sie inne latwiejsze... mam dopiero 17 lat on 20 mielismy sie pobrac i zamieszkac razem ale niestety... poronilam.. :( :( i nie doszlo do tego wszystko ucichlo :(

Gość xcgxcfvsx
ciesz się bo i tak by pewnie odszedł. ;) prowo oceniam na 3/10

Gość taaakajednaa
nie sadze ze by odszedł...

Gość ja powiem tak ....
wiesz nie chcę Cię dołować oczywiście współczuję z powodu dziecka ...ale ja myślę że skoro poroniłaś to chłopak nie czuje się już zobowiązany brać ślubu czy żeby razem zamieszkać jesteś jeszcze młoda masz dopiero 17 lat pomyśl o szkole wykształceniu zrób to dla siebie a facet jak kocha to będzie przy Tobie i w końcu weźmiecie ślub i stworzycie rodzinę

Gość taaakajednaa
masz racje... ale szkole i tak mam gdzies zreszta wszystko..

Gość taaakajednaa
no...

Gość powiem ciii....
ze ci bardzo współczuje możne porozmawiaj z nim o tym

Gość taaakajednaa
rozmawialismy na ten temat i to nie raz i on twierdzi ze tez chce ze mna zamieszkac ale jesli by chcial... to by cos w tym kierunku robil a on nic

Gość taaakajednaa
co mi radzicie ? :( pomozcie blagam :( ja juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec

Gość glija
w wieku 17 lat chcesz ślubu i wspólnego mieszkania? A jak to sobie wyobrażasz? Co? Szkołe i wszystko inne masz gdzieś, a za co będziesz żyła? Chłopak będzie pracował? A Ty będziesz udawać dobrą gosposię? Tak udawać, bo raczej o życiu nie masz pojęcia. Najpierw dorośnij, osiągnij coś, a nie wszystko masz gdzieś poza chłopakiem. Dziecko.

Gość frwsfr
taaakajednaa to ty teraz jako 17 latka wystepujesz :-) na erotycznym wystepujesz jako dziwka ekskluzywna majaca 23 lata :-) A jezeli to nei ty,to mieliscie sie pobrac,bo wpadliscie.DZiecka nie ma ,woec chłopa szczesliwu,ze nie musi z toba sie wiazac

Gość taaakajednaa
wiesz co ? mam wiecej pojecia o zyciu niz ty ! zamknij dziub jedna z druga bo nie potrzebuje takich rad! wynocha!! sz*ty! jeb__-ane

Gość taaakajednaa
dziób*

Gość wy we dwie....
do buuurdeluuuuuu tylko tam się nadajecie nigdzie więcej....bo do dawania rad i komentowania innych ludzi się na pewno nie nadajecie...;/ fakt jesteś bardzo młoda i macie jeszcze czas... i skoro cię po tym wszystkim nie zostawił to nie zrobi tego pewnie teraz...ale możecie przecież razem zamieszkać i do szkoły chodzić...

Gość poczekaj....
trochę czasu zobaczysz jak się zachowuje... jak nie będzie nic robił w tym kierunku to po prostu go zostaw nie musicie przecież brać ślubu ale zamieszkać razem możecie nic nie stoi i na drodze jeśli on nie chce to sama chyba rozumiesz...

Gość hymm.......
za mloda jestes

Gość x.x..x.x.x.x.x.x
podnoszę

Gość a moze on
po prostu cie nie kocha tylko udaje takiego

Gość Dziewczyno posłuchaj
Jesteś młodziutka, masz dopiero 17 lat, przykro mi z powodu utraty dziecka, ale nie oszukujmy się, ślub miał być z Jego powodu. Stało się jak się stało, nie cofniesz czasu. Nie ma jednak sensu, abyście teraz już brali ślub. Wszystko przed Wami, cała młodość, chcecie bawić się w dom mimo, że nie musicie? A z czego będziecie żyli? Bo to, aby rodzice Was utrzymywali jako małżonków chyba mija się z celem ? Skończ szkołę, potem możesz iść do pracy i na przykład na zaoczne studia, jeżeli chcesz być samodzielna. Jego rodzice pewnie odradzają Mu ślub w takiej sytuacji. I wcale się nie dziwię... 20 lat dla chłopaka to też niewiele. Bądźcie dalej z sobą, będziecie widzieć, czy chcecie rzeczywiście wspólnie spędzić przyszłość. Teraz są inne czasy, jest tyle możliwości, masz czas na załozenie rodziny.