Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieciozlotowka

Chlopak uwaza, ze jego kolega mnie podrywa.

Polecane posty

Kurcze w piatek facet zrobil mi awanture o takie cos: bylismy w pubie z jego kumplami i kolezankami. Dosyc dobrze sie bawilismy. W jakims momencie miedzy mnie a chlopaka usiadl jego kolega(ja siedzialam na rogu stolu a chlopak przy krotszej krawedzi) pogadac. Chlopak stwierdzil, zeby kolega nie wpierdzielal sie miedzy wodke a zakaske. A wiec ten dla zartu przelal mu troche piwa do kufla, wiec moj chlopak stwierdzil, ze ma 15 minut. ( W sensie, ze 15 minut moze kolo mnie posiedziec) Wszystko bylo w konwencji zartu. Po wyjsciu z baru wydarl sie, ze kolega trzymal reke na oparciu za mna tak jakby mnie obejmowal, smyral po rekach itd. Fakt zdarzylo mu sie dotyka mojej reki ale to bylo przypadkowe, a obejmowania zadnego nie bylo. Chlopak stwierdzil, ze jest zazdrosny i zaniepokojony.Kurcze juz nawet boje sie do tego kolegi zagadac:/ zeby mnie o nic nie posadzal. A z innej beczki... czy Wy kobiety wyczuwacie intuicyjnie, ze sie komus podobacie? Moja intuicja mnie jeszcze nie zawiodla... Obawiam sie , ze w tym, co moj chlopak mowil jest troche prawdy.. Dobra chaotyczne to wszystko ale inaczej nie umiem opisac.

Gość mariolka1122
każdy facet jest zazdrosnikiem, niektorzy bardziej to okazują, niektorzy mniej, nie dawaj mu powodow do zazdrosci, bo zle to się moze skonczyc, i postaw sie w jego sytuacji, jak to by bylo gdyby on tak sobie flirtował z inną laską.. pozdro ;D

Gość mariolka1122
każdy facet jest zazdrosnikiem, niektorzy bardziej to okazują, niektorzy mniej, nie dawaj mu powodow do zazdrosci, bo zle to się moze skonczyc, i postaw sie w jego sytuacji, jak to by bylo gdyby on tak sobie flirtował z inną laską.. pozdro ;D