Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inteligentny i mądry człek

51 moich przykazań..... które każdy powinien znać

Polecane posty

1. Nie przeklinaj 2. Bądź inteligentny 3. Bądź prawie uczciwy (wtedy kiedy jest ci to na reke) 4. Kłam (wtedy kiedy musisz) 5.Ciężką pracą wszystko osiągnisz(licz tylko na siebie) 6.Nie bądź alkoholikiem 7.Nie bądź narkomanem 8.Nie bądź prostytutką 9.Nie chodź na prostytutki 10.Nie oglądaj zbyt dużo telewizji 11.Nie pal papierosów 12.Nie donoś 14.Módl się 2 razy dziennie 15.Godzina medytacji 16.Miej szacunek dla drugiego człowieka ale sprowadzaj go na ziemie 17.Czasem trzeba być egoistą-pozytywnie :) 18.Najlepszy wiek na seks to od 18-28 roku życia :) 19.Nie kradnij 20.Nie zabijaj 21.Nie cudzołuż (Nie zdradzaj partnera) :D 22.Szanuj zwierzeta 23.Bądź miły dla ludzi gdy czegoś od nich chcesz 24.Dla kariery zrób wszystko 25.Podstawa życia to myśl tylko o sobie 26.Patrz zawsze z kogo ma się największe korzyści 27.Trzeba umieć snuć intrygi 28.Trzeba umieć szantażować drugiego człowieka 29.Zawsze wyciągaj morał z przygranych walk 30.Nawet jak kogoś nie lubisz to mów mu że go lubisz 31.Jeśli ktoś nie jest ci już potrzebny to go rzuć w cholere 32.Nie traktuj poważnie ludzi 33.Rób sobie żarty z drugiego człowieka 34.Bądź inteligenty 35.Bądź dobry 36.Bądź uparty 37.Bądź mściwy 38.Jeśli ktoś ci podpadnie to myśl o zemście 39.Nigdy się nie poddawaj 40.Ustąp wtedy, tylko wtedy gdy nie ma już innego rozwiązania 41.Seks tylko pod kołdrą w usta w usta i tak dalej 42.W niedziele nie uprawiaj seksu 43.W piątek nie żryj miesa 44.Nigdy nie przyznawaj się do winy-lepiej udawaj głupiego 45.Myśl tak jak ktoś inteligentny (czyli tak jak ja) 46.Drzyj ryja jeśli czegoś chcesz 47.Przed snem wypij dobre wino 48.Przed snem zawołaj swojego anioła stróża 49.Mów ludzi że ich kochasz :D 50.UWAGA!!! -Dla kobiet: jeśli idziesz do łóżka kogo znasz jeden dzień to przynajmniej ukradnij mu dowód osobisty, byś wiedziała gdzie szukać ojca jak zajdziesz w ciąże :D -Dla mężczyzn: jeśli bierzesz sobie panne na jedną noc to załóż gumke by potem baba cie nie wrobiła w dzieciaka 51.Spełniaj wszystkie te warunki :D

jesli odejme ta modlitwe 2 razy dziennie i punkt 50 (bo mam nie tylko jego dowod ale i nazwisko) to pod reszta podpisuje sie oboma lapkami :D

Gość edssu 93
oprocz modlitwy okey : )

bo jemu chodzilo zeby byc podwojnie inteligentym, wtedy ma sie przewage nad reszta :D:D:D

Gość jak mam być inteligentny
to niestety nie zależy ode mnie.

Gość sukinsyn wylogowany
:O

bardzo mi się podobało: nie cudzołuż....niby to samo co nie cudzołóż, a jednak co innego