Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanabojesie niechce juz te

Zdiagnozowałam u siebie nerwice natrectw ale jest problem

Polecane posty

Gość zalamanabojesie niechce juz te

mam 16 lat,i gdy powiedzialam o tym rodzica powiedzieli dziecko za dobrze,troche pracy a wszystko minie.Tez tak penwie myslicie,ale poczytajcie sobie troche na ten temat,jest to straszne,natarczywe mysli,straszne napady lekowe,czasem tak sie boje ze nie jestem w stanie sie ruszyc.moje zycie to jedan wielka obsesja,czesto mam tak,ze np. musze dotknac jakiegos przedmiotu bo nie wiem jak to wytlumaczyc ale mam takie uczucie ze jak tego nie zrobie to rano obudze sie z twarza kogos innego,napady lekowe sa ogromne ;( boje sie, co moge zrobic??mam isc z tym do normalnego lekarza???blagam o pomoc,na rodzicow nie mam co liczyc..

Gość martyssssssss
podnoszę bo mam ten sam problem...

Gość garnek wody
a moze to zespol touertta poszukaj w necie

Gość ale dysleksje mozna cwiczyc
jak masz 16 lat, to pogadaj z pedagogiem szkolnym.

Twoi rodzice zignorowali ten problem ponieważ wielu nastolatków wymyśla sobie wszelkie choroby by tylko zwrócić na siebie uwagę jak np. stany depresyjne. To czy masz nerwicę natręctw może zdiagnozować psychiatra, więc skoro to Ci aż tak przeszkadza w życiu codziennym to zarejestruj się do psychiatry i on zdiagnozuje Twój stan fachowo

Gość garnek wody
bazienko zespol touretta to nie tylko przeklenstwa poczytaj na necie to cos wiecej,ale mozliwe,ze nie to na co cierpi autorka

Gość sama tego nie
przezwyciezysz,potrzebujesz specjalisty sa leki,sa terapie nie wstydz sie bardzo duzo osob ma takie objawy Koniecznie pojdz do lekarza psychiatry nie do internisty,bo on sie na tym nie zna,nie trzeba miec skierowania Mnie pomogla terapia i leki.

Gość fiona234
nie martw sie nerwica natrectw jest wyleczalna! ja ja mialam i teraz po niej ani sladu a naprawde mialam straszna - spodob ignorowanie czyli jak najszybciej przestac wykonywac natrectwa! wiem ze to bardzo trudne ale mozliwe do wykonania !