Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻonąJestem

To kochanki uwodzą żonatych męzczyzn. to tylko i wylacznie wina nierządnic

Polecane posty

Gość ŻonąJestem

Wiadomo, że jak taka lubieżnica zaświeci gołymi cyckami, zalozy mini to jest w stanie omotac faceta. tego typu kobiety nie maja zahamowan, po prostu typy kochanek. Trzeba tepic takie kobiety, bo to jedynie jest ich wina , z ich winy sa zdrady ! Moj maz dal sie jeden raz omotac takiej lubieżnicy !! popelnil blad, ale przeciez jest facetem, ja to rozumiem, dlatego wybaczylam mu to, w koncu wrocil do mnie i mnie kocha to sie liczy bo męzczyzni odrozniaja uczucie od seksu , a lubieżnice pogonilam gdzie pieprz rosnie. dlatego popieram kobiety, ktore wklejaja profile tych nierządnic tutaj, na ogolnym forum, przed oczy ludzkie, taka kochanka powinna byc napietnowana i potepiona. I jeszcze jedno, żona zawsze miec bedzie przewage nad jakakolwiek kochanka, poniewaz męzczyzni oddzielaja milosc od seksu i żona będzie zawsze tą kochana, a kochanka jedynie moze ruchaną !

Gość moze i uwoadza
ale tylko idioci daja sie omamic ;)

Gość ŻonąJestem
Jak męzatka zostaje kochanka zonatego to ta sama zasada tyle ze to gorsza szmata

Gość zal zal zal
taaa a faceci to niewiniatka biedne myslalam ze nie ma juz takich glupich bab jak ty

masz racje. to wszystko wina kobiet, ktore sa mlode i atrakcyjne a biedni mezczyzni sa zmuszeni na to patrzec.

Gość ŻonąJestem
nie chodzi mi o każdą mloda dziewczyne, tylko o takie nierzadnice... wiadomo jak jakas zostaje kochanka, to raczej wykazywala checi w stosunku do męzczyzny. wiele z nich doskonale wie o żonach a mimo to omotaja męzczyzne. to wina tylko i wylacznie nierządnych , szmacących sie kobiet , gdyz normalne kobiety nie maja na mysli uwodzenia żonatych męzczyzn

Gość ŻonąJestem
gdyż męzczyzna ma taka slabsza nature, jest mu latwiej ulec takiej lubieznej kobiecie ,

Gość gadaj gadaj
Guzik prawda jakby facet nie chciał to nic by go do tego nie zmusiło. To samo tyczy się kobiet. I jeżli mówi się o zdradzie to trzeba na obie strony patrzeć tak samo, a nie wyzywać że kobieta jest gorsza. Tu nie ma dyskusji czy kobieta czy męźczyzna zdradza, oboje są wtedy postawienini na równi. Po c mówić że kobieta jest tym gorszym, bo tak nas wyhowli w przekonaniu że kobieta od początków dziejów grzeszy, bo to ona adama skusiła, jakby nie chcial to by nie wźiął

Gość Jania czy to ty

Gość upppp
Wiesz jakich mężusiów mam wśród znajomych ??? Szkoda pisania :( ... Czasami się dziwię, dlaczego ich żony nie odejdą. I piszę tu o żonach :inteligentnych,szczupłych, ładnych, fajnych,czystych,zadbanych, ubranych, miłych,sympatycznych, dbających o dom i dzieci ,kobietach przed 30 tką. A co ich mężowie wyprawiają to szok aż się przykro robi :( Jak kobieta się zapuści, roztyje, zaniedba .. to taki mąż szuka czegoś atrakcyjnego itd ale czego szukają tacy mężowie ? Chyba naprawdę tylko urozmaicenia.

Gość MoNiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sranie w banie, za mną jeden łaził latami mimo ze mam męża, to faceci sa gorsi, byle by tylko bzyknąć i tyle

Gość nie masz racji
to faceci takich durnych żon latają z wywieszonymi jęzorami za moim tyłkiem, próbują pieprzyć farmazony jakie to podłe trupy mają w domu, próbują kusić obietnicami i prezentami w mojej firmie na 18 facetów ślini się 17, jeden nie, bo jest gejem a ci pozostali to takie psy, które czują ruję nawet tam gdzie nie ma suk ciesz się, że już wielokrotnie popędziłam takiego psa, może nawet Twojego męża haaaaaaaaaaaa osobiście, to bym wolała być przez męża ruchana niż zdradzana, ale rozumiem, że Ty wybierasz inną opcję i dziwię się, że kochanka nie zrobiła z Twojej dulszczyzny pośmiewiska na całe miasto, albo chociaż sprawy w sądzie za zniesłaiwnie w końcu musiał Twój osobisty gnojek niezły bajer jej wstawić, że rozłożyła nogi teraz wstawia Tobie, że koniec z kochankami, leć do kościoła postawić świeczkę w intencji dobrych intencji :D

Gość gadaj gadaj
Dlaczego tylko obwinia się za wszystko kobiety. Bo tak nam wpoili. Muzumanie każą kobietą aby tylko miały odsłaonięte oczy, czego się boją tego że nie wytrzymają jak będą na nie patrzyć. To jest chore zakłamanie. Nie mówię że kobiety są bez winny ale mężczyzna nie chciał to nic by go tego nie zmusiło, k......... mją słabą wolę i od tysiącleci zasłaniali się tym że to wina kobiet, a to nie prawda

Gość nie masz racji
a!!! takich kretynek to nawet wśród żon zdradzanych nie ma - czyli prowokacja miłej nocy "żono"

Gość ŻonąJestem
i co, dowartościowalas sie ? ohoho popisala sobie ze lataja za jej tylkiem i sie cieszy , głupia jestes i pusta na dodatek. To baby sa glupie, ze uwodza męzczyzn zonatych, rozkladaja przed nimi nogi, bo nie sa darzone zadnym uczuciem, sa tylko ruchane jak rucha pies suke pod plotem a potem maz i tak wraca do zony. Gdyby nie bylo kobiet, lecacych na zonatych a nawet ulegajaych im, nie byloby zadnych zdrad.

Gość MoNiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ŻonąJestem widzę że Twój mąż ma swoja dewizę dla ciebie "Ciebie kocham inne dymam" :D:D:D skoro Ci pasi ponizanie to luz, powodzenia :D

Gość ŻonaJestem
Napisalam, ze mąż jeden raz popelnil taki blad dlatego poruszam taki temat.

Gość AaliyahDanaHaughton
pieprzysz, tak sie składa ze byłam kochanka, żone kochanka znałam bardzo dobrze, czesto sie widywalismy, rozmawiałysmy o wszystkim i niestety ale to ona czuła sie jak suka dymana pod płotem, czułości i zajebisty sex był dla mnie

Gość AaliyahDanaHaughton
jeden raz o którym sie dowiedziałaś , śmieszą mnie takie naiwne baby :D

Gość ŻonąJestem
dla ciebie byl seks, a dla zony cala reszta , ty jestes dla mężczyzny tylko chodząco cipe ktora mozna wydymac, niczym wiecej pamietaj. Wiem, ze jeden raz i jestem pewna ze jeden. nie zmieni tego, to co piszesz, nierządnico.

Gość do Aaliyah
Wiesz, co, żal mi Cię. Jak można być tak zakłamaną i podłą istotą, żeby jeszcze robić sobie szopkę z nieszczęscia żony kochanka i udawać jej kolezankę, jestes dla mnie parszywym szczurem :o

Gość AaliyahDanaHaughton
o tak chwilami żałuje tego ale chwilami nie, jego zona była podłym babskiem wiec nie dziwie sie ze ja zaczał zdradzac

Gość rawda jest taka
ze wszyscy faceci zdradzaja, nawet te zonki ktore sa pewne ze ich mąż jest inny hahaha .

Gość AaliyahDanaHaughton
nie udawałam jej kolezanki, zwierzała sie bo chciała, ja jej dawałam do zrozumienia ze nie chce jej zwierzeń ani znajomosci z nią, a jej mąż kilka lat sie za mna uganiał, no i w koncu mu sie udało

Gość no w koncuuuu
rozlozylas syry i udostepnilas takiemu padalcowi cipsko, noooo masz sie czym chwalic faktycznie. Nigdy bym sie nie dala zdobyc takiemu ruchawcowi

Gość AaliyahDanaHaughton
on wczesniej jej nie zdradzał, za mna łaził latami bo przez te wszystkie lata mnie kochał, fajnie było, nie mam sie czego wstydzic

Gość Sama jestes naiwna
tiaaa napewno cie kochal, chcial zaliczyc Twoje cipsko naiwniaro