Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę ćwiczyć

Aerobik, STEP, Pilates,Joga......co wybrac????

Polecane posty

Gość chcę ćwiczyć

dopada mnie marazm i jakas depresja wiec pomyslalam ze najlepiej zapisac sie na jakies wygibasy....co propnujecie???ja nigdy nic nie uprawialam wiec nie weim na co sie zdecydowac

Gość chcę ćwiczyć
?

Gość chcę ćwiczyć
widze ze tu nikt nic nie cwiczy:( stad tyle tych smutnych topikow chyba:D

Chyba sama nie cwiczysz skoro nie wiesz co wybrac. Moze stad Twoj smetny nastroj :o Wracajac do pytania: zalezy czego od cwiczen oczekujesz. Aerobik - nie da sie jednoznacznie okreslic, bo wszystko zalezy od prowadzacego i grupy. Step - mocny wycisk, cale zajecia w ruchu, swietny na schudniecie. Pilates - cwiczy oddychanie "przepona", wzmacnia miesnie. Fajnie polaczyc go z czyms, np. ze stepem Joga - tez zbyt szerokie pojecie. Czesto wyzszy stopien wtajemniczenia. Musisz sama wiedziec czego chcesz.

Gość chcę ćwiczyć
wlasnie nigdy nie uczeszczalam na zadne spotrowe zajecia tego typu dlatego pytam.... chce cos co mi doda energii bo ostatnimi czasy czuje sie coraz gorzej i ejsli czegos nie zrobie to niew eim co bedzie

Gość chcę ćwiczyć
rzuc w bałwana lepiej sie czujesz faktycznie??to super w takim razie nie mam na co czekac

Gość rzuc w mojego balwana
tak bardzo dobrze sie czuje, na poczatku wiadomo zakwasy ale teraz jest juz o wiele lepiej, widze jak jestem bardziej rozciagnieta, wyluzowana, Polecam

Gość chcę ćwiczyć
dzieki rzuc w bałwana ulatwilas mi podjecie decyzji. tym bardziej ze aerobik jest najtanszy:)

Gość rzuc w mojego balwana
jest tanszy, jestes w wiekszej grupie, roznorodnosc cwiczen..

Gość to zależy co lubisz
i jaki jest twój stan zdrowia. Ja uwielbiam skakać i tańczyć - dlatego wybieram zawsze aerobik. Na innych się nudzę.

Gość chcę ćwiczyć
a dziewczyny czy łatwo sie w to wdrożyć??? ja jestem zupelnie zielona i tak sie zastanawiam kiedy będę nadązać za grupa