Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NowyKandydat

Przylapani na Masturbacji ?

Polecane posty

Witam ! Zastanawiam sie , czy was przylapali rodzice , rodzina , rodzenstwo , dziadkowie lub znajomi przy masturbowaniu sie ? Ja mialem dwie sytuacje gdzie mogli sie skapnac albo bylo blisko ... Raz to matka wieczorem myslalem ze juz spi jakos tak cicho wstala przeszla kolo mojego pokoju a ja pod koldra trzepalem . A drugi raz to kuzynka przyszla pozno w nocy a ja przed kompem sobie siedzialem i robilem dobrze :p Opisujcie czy wam cos takiego sie przytrafilo , i co robicie zeby was nie przylapano !

Gość edssu 93
Ja raz brata przylapałam

CHLOPIE , to jest seryjne pytanie i dla twojego swietego spokoju dzisiaj ani razu nie trzepalem i niemam zamariu -.- Ja tam sie staram najlepiej jak potrafie zeby nie zostac przylapany -.- i ty skurwysyn sie odczep ...

Ja brata przylapalem, jak w ubikacji sobie trzepal :s nie zamknal drzi a ja nie wiedzialem ze ktos wsrodku jest ..

Gość erotyczna cycollina
seryjne pytanie a jaka to seria?

Ja brata przylapalem, jak w ubikacji sobie trzepal :s nie zamknal drzi a ja nie wiedzialem ze ktos wsrodku jest ..

Gość
NowyKandydat Widać lubisz adrenalinę :-D

haha nie zacielo mi sie forum a chcialem nowy nick zrobic bo mi ten pomaranczowy gosciu spokoju nie daje ^^ a dla zmylki odrazu tutaj posta napisac zeby wygladalo jak by to byl ktos inny ale widac ze zje*alem