Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaKawa

Co oznacza jego zachowanie?

Polecane posty

Gość CzarnaKawa

Znam od niedawna pewnego chlopaka, podoba mi sie bardzo. Pare razy rozmawialismy i za kazdym razem on ucinal rozmowe mowiac ze musi isc cos niby zrobic. Tak samo bylo jak bylam gdzies na imprezie i on przyszedl, zobaczyl mnie troche posiedzial i wyszedl i nie wracal zazwyczaj. Wyglada jakby w mojej obecnosci czul sie zawstydzony ale widac tez jakby chcial porozmawiac tylko wlasnie zawsze tak krotko tak jakby nie mogl przy mnie dlugo wytrzymac. Czy mozliwe ze tez jest zainteresowany? Dodam ze mamy oboje po 21 lat.

Gość CzarnaKawa
Haha, nie chyba nie patrzy mi na tzytzki :D Chociaz nastepnym razem bede sledzila jego wzrok :P

Gość CzarnaKawa
A jak sie go spytam wprost a on powie ze wcale nie jest zainteresowany to potem bedzie glupio mi go spotykac

Gość koncejsaa
nie pytaj sie takich rzeczy:) nastepnym razem postaraj sie głądko prowadzic rozmowe moze on sie boi ze zabraknie tematow i wyjdzie na mruka;)

Gość zrob mu na imprezie
loda w kiblu i jest twoj :p

Gość CzarnaKawa
Jak rozmawiamy to on urywa wlasnie w najlepszym momencie

Gość CzarnaKawa
a najlepszy moment jest wtedy gdy sie schylam do jego pytonga by z nim milo porozmawiac - wtedy obiekt moich westchnien jest mi najblizszy :)

Gość koncejsaa
dziwnie sie zachowuje a może boi się zakochac w tobie? moze nie jest gotowy ale cos go ciagnie do ciebie no bo po co by podchodzil w ogole

Gość CzarnaKawa
Jestesmy na tym samym roku tylko w innej grupie, widze jak sie czasem przyglada mi, nie rozumiem tylko o co mu chodzi?

Gość rwer3r5
21 lat i na imprezy? To już pora na zakładanie rodziny. A nie jak dzieci jakieś.

Gość CzarnaKawa
Ktos sie jeszcze wypowie?

Gość JA SIE wypowiem
Jesli jestes w stosunku do niego mila , naturalna itp to jego zachowanie jest dziwne w sensie - takie dziecinne. Najwazniejsza wg mnie rado-uwaga dla ciebie- nie zaglebiaj sie w swoje rozmslania nad motywami jego postepowania- bo utoniesz w swoich iluzjach i stracisz kontakt z rzeczywista sytuacja. Powiem ci tak- badz mila, usmiwchaj sie do niego, moze sama do niego zagadaj raz czy dwa (nie problem cos wymyslec jak studiujecie razem) , pochwal nienachalnie, nienachalnie daj do zrozumienia ze jestes pozytywnie nastawiona do niego (gest, slowo, spojrzenie, komplement niewymuszony, prosba o cos ). To bedzie wystarczajacy sygnal dla chlopaka niesmialego. Jesli nie pomoze to nie przesadzaj ze to z niesmialosci jego brak kontaktu blizszego. Po prostu moze nie byc tak zainteresoany jak ty. Albo prowadzi jakies gierki. No a jesli baardzo ci sie podoba to ... no wiesz. Tez mozna . Tylko ze to nie o to pytalas ;-)Powodzenia i loicznie mysl. I nie dorabiaj ideologii- szczegolnie wtedy kiesy masz za malo danych.

Gość fghdfgh
On cie splawaia jap iernicze

Gość amator damskich biustów
po prostu chce ci powiedziec nie wprost ze chce ruchac inne