Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tia martuśka20

tabletki sylvie20 - 7dniowa przerwa- mam pytanie-pomóżcie Ważne!!!

Polecane posty

Gość tia martuśka20

witam , pierwszy raz w zyciu od jakiegoś czasu przyjmuje tabletki antykoncepcyjne sylvie20, wziełam juz 2 opakowania , po pierwszym opakowaniu niezrobiłam 7 przerwy , ginekolog powiedzial ze moge przesunac okres tym sposobem.... wczoraj skonczyłam brac drugie opakowanie tych pigułek , dzis rozpoczyna sie 7dniowa przerwa w której powinno wystapic krwawienie-okres, moje pytanie brzmi: -czy jezeli okres wystąpi np 4-tego dnia tej przerwy , to mimo to , nastepne opakowanie rozpocząć za 8dni???????, czy przesunąc ilosc dni przerwy , żeby krwawienie zdążyło skonczyc sie podczas tej przerwy??? , -i czy jezeli krwawienie wystapi -zacznie sie -np 7dnia tej przerwy , to normalnie przyjąc pierwszą tabl. z nastepnego opakowania za 8dni???????????????? (nawey jesli bedzie okres)? jak to jest?????? bardzo prosze o wyrozumiałośc z waszej strony i powazne potraktowanie mojego problemu , kochane dziewczyny prosze o odpowiedzi pozdrawiam Marta

Gość tia martuśka20
czy mimo wszystko czy krwawienie wystapi 4-tego czy 7-mego dnia tej przerwy , normalnie zażyc pigułke z nastepnego opakowania za 8 dni??? prosze o odpowiedzi , to jest wazne dla mnie

Gość tia martuśka20
CiepłaPłomieniem- dzieki za odp. :) zażyc 8 dnia , jesli nawet bedzie okres obfity??????? i jesli nawet bedzie to np 2dzien krwawienia?? ja zawsze myślałam , ze krwawienie w 7 dniu przerwy sie musi skonczyc i 8-mego dnia pierwsza tabl.

Gość tia martuśka20
a jeżeli podczas tej 7dniowej przerwy , krwawienie/okres niepojawi sie????? , DALEJ BRAC TABLETKI????? dodam ze pierwszą tabletke z pierwszego opakowania zazyłam pierwszego Dnia Cyklu , tak jak mi mówił ginekolog

Gość tia martuśka20
czy okres podczas 7dniowej przerwy moze sie niepojawic????? i czy jest to powód do niepokoju ?????, czy jest to raczej normalne i zdarza sie (nawet gdy kobieta nie jest w ciązy) ?? ??

Gość tia martuśka20
jezeli krwawienie wcale sie niepojawi , to mimo wszystko zażyc tabletke -rozpoczać opakowanie za 8 dni?

Gość tia martuśka20
????? plissss odpowiedzcie

Gość tia martuśka20
odpowiedzcie

Gość tia martuśka20
jak mam dalej stosowac tabl?

Gość tia martuśka20
?????:(

Gość tia martuśka20
??????

Gość tia martuśka20
PROSZE ODPOWIDZCIE MI NA TE PYTANIA o tym okresie podczas przerwy

Gość yaaaaaaa
Już ci koleżanka odpowiedziała. Pozatym brzy tabletkach jest u;lotka ... poczytaj

Gość tia martuśka20
na ulotce niepisze o tych krwawieniach kiedy maja wystapic , tylko jest napisane ze po 21 tabletkach nalezy zrobic 7dniowa przerwe , zeby było uregulowanie pracy jajników itp

Gość gagyuo789pknjnhb
tabletke wez za 8 dni ...

Gość tia martuśka20
nawet jesli okres sie niepojawi?