Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makeda200

Kupujecie cos w sklepie wszystko po 4 zł??

Polecane posty

Gość makeda200

Duzo ludzi krytykuje a ja czasem jestem wtakim skleie i przewaznie jestm tam duzo ludzi i kupuja? a moze ktos cos kupil fajnego w takim sklepie??

Gość nhdhfehfjf
ja zwykle kupuje w takich sklpach bo jest tanio i wgl jest duzo fajnych rzeczy ;)

Gość nkllkkl
nic nie kupje bo to sama tandeta a ja tandety nie lubię.

Gość paróweczka
baaardzo rzadko - jak mi potrzeba jakiejś ozdóbki właśnie np. do zapakowania prezentu. Dla siebie w takich sklepach nie kupuję nic, bo tam można dostac właścicie tylko takie "zasmiecacze"

Gość ja powiem tak ....
ja raz byłam ... kupiłam i jestem bardzo zadowolona ...szukałam latem takich pojemników plastikowych w których można też zamrażać ....fakt nie kosztowały 4 zł bo chyba 8 zł za sztukę ale i tak mnie taniej kosztowały jak w sklepie z artykułami gosp. domowego

Gość ja w sklepie wszystko 250
kupiłam tusz do rzęs ten czarno biały...używałam różnych od diora po astor itd ten najbardziej mi przypasował jestem zadowolona.ale raczej nic więcej nie kupuje.jeszcze może czasem pierścionki.duże wysadzane cyrkoniami ich żywotność to ponad miesiąc to mnie dziwi bo później robią się takie rdzawe ale za takie pieniądze są naprawdę śliczne

Gość i juz......
ja kupuję bardzo często ,a najleprze jest to ,że w sklepie obok taka sama rzecz kosztuje o niebo drożej

Gość kupiuję bo lubię pierdołki
:)

doniczki gliniane malowane - są bardzo tanie, np. po 4 zł, w sklepie - od 20 wzwyż