Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierć Stalina

Dlaczego ludzie kupują telefony z gadżetami!? Po co im to?...

Polecane posty

Gość Śmierć Stalina

A to aparat, a to jakieś gry, a to, kurwa mać, internet w telefonie... Po chuja wam takie wynalazki w komórkach!? :/ Telefon jest do dzwonienia, a nie do grania! :/ Za Stalina to nawet normalnych telefonów nie było, taki był burdel! We łbach się przewraca ludziom z dobrobytu, zdjęcia robić komórką, żałosne. A może to ja jestem nienormalna? :P

kazdy ma taki jaki uważa za słuchny, nie ktorzy po prostu lubią się chwalić :D ja chociaz mam aparat i kamere nie korzystam z nich bo to tylko dodatek ja za swoj nowy telefon dalam 260zł i bedzie mi dlugo sluzyl bo rowniez jestem zdania ze telefon jest do dzwonieia i pisania a nie do grania czy robienia zdjec.

Gość little piece of glass
aparat jest przydatny, jesli sie lubi wysylas MMS-y. mp3 jest przydatne, jesli sie jedzie dlugo pociagiem i nie ma sie osobnej mptrojki. internet bywa przydatny, kiedy stoisz na przystanku na kompletnym pustkowiu, brak tabliczki z rozkladem jazdy, a chcesz wiedziec, czy masz czekac dalej, czy lapac stopa. nie wiem jak wy, ale ja moja komorke wykorzystuje w 80%.

Gość troche przypomina Dite
tez sie nad tym zastanawiam ;) moj ma aparat i radio/mp3. a kupilamgo tylko ze wzgledu na radio bo mp3jka nie miala. zdjec zrobilam w sumie z 5. do zdjec mam nikona, do muzyki sony mp3, do gier kompa jak i kompa do internetu,a telefon do rozmowy. nie kupuje telefonu ze wzgledu na bajery. moj maz zawsze napalal sie na pierdoly w telefonie: bo ten ma to i tamto i chooj wie czego nie ma! a potem tylko dzwonil. bezsensu

a kup sobie czrno-biały telewizor ii radyjko pionier a nie komputer z internetem. Aparat jak najbardziej jest potrzebny wielu ludziom,nawet w biznesie. Mi internet jest niezbedny,nawet teraz pisze z telefonu bo szybciej wejsc w internet z telefonu niz uruchamiac specjalnie komputer. Telefonu nie uzywam do sms-ów wogóle w przeciwienstwie napewno do ciebie. Telefon sluzy mi tez do nawigacji,bardzo przydatne, no ale jak Ty jezdzisz tylko w koło komina albo wcale nie masz auta to faktycznie. Fakt,niektore gadżety mnie wku..ja jak np. wymyslne dzwonki tapetki itp. Ja mam zwykły ding dong i zadnej tapety,bez bajerow.Telefon mam praktyczny a nie do szpanowania

Moj telefon nie obsluguje mms-ow bo jest mi to zbedne.Fotki pstrykam niie po to by cos uwiecznic ale zeby cos zapamietać.Ktos dzwoni do mnie np. i pyta a jak to wygląda.Ja odpowiadam,-poczekaj pstrykne fote i ci mailem podeslę. Nie powiem jak przydatny jest internet przy transakcjach na allegro czy przy dokonywaniu przelewów itp. Owszem,jak nie pracujesz i siedzisz calymi dniami w domu to taki telefon jest ci niepotrzebny.Albo jak pracujesz jako sprzataczka na dworcu głównym i latasz tylko z miotła i nie masz czasu wziąć w łapsko telefonu to też nic dziwnego.Wiele osób potrzebuje takich gadżetów