Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albert Klodzko

Wiem, ze to cholernie glupie

Polecane posty

Gość Albert Klodzko

Od paru miesiecy znam pewna dziewczyne. Duzo ze soba piszemy itd. ona nawet czesciej sie odzywa jako pierwsza. Umowilismy sie na studniowke w lutym zgodzila sie bez problemu lecz jest jedno ale. Drugi raz z rzedu w ciagu paru dni widze, ze na gg na statusie niedostepnym ma opis "cytat piosenki i na koncu: :** Marcin " Wiec ja tu czegos chyba nie rozumiem. Dla faceta znaczki typu " :* " z grubsza maja jedno znaczenie, natomiast kobiety znacznie czesciej ich uzywaja w roznych znaczeniach. Wiec pierwsza mozliwoscia jest, ze ona jest z tym " Marcinem " tylko wtedy po jaka cholere godzilaby sie na studniowke i pisala, ze slodko wygladam na zdjeciu ? A druga poprostu daje sobie taki opis od tak. Niewiem poprostu co jest piec. Jak to wyglada w waszych oczach ? Prosze o rady.

jesli Ty masz tak na imie to jej na Tobie zalezy. jesli do kogos ten opis to to jest sciema;) robi tak zebys byl zazdrosny

Gość Albert Klodzko
Na imie mam inaczej, a robienie takiego opisu zeby ktos inny byl zazdrosny raczej nei wchodzi w gre bo to zbyt dziecinne. Wiem, ze zbytnio sie byle czym martwie, ale jesli ona leci w kulki w ten sposob to nie jest to zbyt mile dla mnie.

Gość Albert Klodzko
Na imie mam inaczej, a robienie takiego opisu zeby ktos inny byl zazdrosny raczej nei wchodzi w gre bo to zbyt dziecinne. Wiem, ze zbytnio sie byle czym martwie, ale jesli ona leci w kulki w ten sposob to nie jest to zbyt mile dla mnie.

Gość Albert Klodzko

moze to dziecinne ale my kobiety czesto tak robimy nie mowie ze wszystkie ale lubimy jak faceci sa o nas zazdrosni.

moze i dziecinne ale my kobiety tak mamy;) nie wszystkie ale wiekszosc lubi wzbudzac zazdrosc

moze i dziecinne ale my kobiety tak mamy;) nie wszystkie ale wiekszosc lubi wzbudzac zazdrosc

Gość Albert Klodzko
A tam. To niewiele wiecej niz moja znajoma, z ktora czesciej gadam wiec bez przesady. Niewierze zeby robila to specjalnie.

Gość a może po prostu
zapytaj ją, kim jest Marcin ?