Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElwisSedaka

szkoda, że na forum siedzą tylko trzy osoby i za dwie Jarek odpowiada

Polecane posty

Gość ElwisSedaka

:(

Gość cmoknij mnie w pytoniasa

Gość humorek na dziś...
odobno jest to autentyczna historia z jednego z obozów wspinaczkowych, w których uczestniczył autor:.. Podczas jednego z obozów wspinaczkowych w Tatry: Pojechaliśmy w rejon Morskiego Oka. Dotarliśmy pod ścianę. Nasz instruktor (jako, że byliśmy przygotowani na wyprawę pod każdym względem) zaproponował, żebyśmy sobie strzelili po jednym - \"żeby nam się ściana trochę położyła - będzie się lepiej wchodzić\". Towarzystwo nie namyślało się długo i zaczęli \"kłaść ściany\" dosyć intensywnie, z czasem flaszki zaczęły topnieć jedna po drugiej i skończyło się na kompletnym uboju. Gdy grupa ocknęła się równo ze świtem zauważyli, że brakuje wśród nich prowodyra libacji - instruktora... I tutaj następuje wersja GOPR-łowców: \"Zapieprzamy gazikiem, wyjeżdżamy zza zakrętu a tu jakiś facet na środku drogi idzie na czworaka, wbija haki w asfalt i asekuruje się liną...

Gość humorek na dziś...
ogromną dzisiaj walnąłem kuupę w kinie NOWY ŚWIAT ale nawet do kibla nie dotarłem, najbardziej lubię schować się za zasłoną aby mnie nikt nie widział, szkoda mnie tylko, że gdy walnę zdrowo jadąc komunikacją miejską to wszyscy wysiadają na przystanku wołając, że szambo się wylało i jest sztynk