Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezka z pracy moja

co myslicie o takiej dziewcyznie. kobiecie co....

Polecane posty

Gość kolezka z pracy moja

nigdy nie byla w zwiazku, nigdy nie uparwiala seksu jest ladna ma powodzenie ale zawsze zakochuje sie w nie tych facetach .. dodam ze ma ...28 lat!!! nie dziwi was to/ bo mnie bardzo... co myslicie o tym?

Gość nie strzelaj boooolwersa
potrzebne foto koniecznie :D 🖐️))

Gość kolezanka z pracy moja
hmmmnie wiem to moja kolezanka ale jakos sie dziwie ja mam juz meza dziecko a ona nawet nigdy nie uprawiala seksu w tym wieku nie wiem co myslec o tym zastanawiam sie jak to bedzie jak sie w kims zakocha

ma jakieś kompleksy pewnie bo sama wybiera takich z którymi nie ma szans i to napewno nie jest normalnie mieć28 lat i ani jednego udanego związku chyba że "nie tych" to oznacza 3 facetów po 2 lata każdy związek który sięrozpadł... to wtedy ostro przesadzasz

co z tą fotą ?? loobimy ładne kobiety, dawaj :classic_cool:

ona zawsze zakochiwala sie w zajetych facetach... byla w jakims zwiazku ale chyba trwal on 2 msce wiec tego nie licze nie wiem a kompleksy ma nie wiem dlaczego bo ladna babka z niej .... kiedys o tym rozmawialysmy mowila ze kilku facetow proponowalo jej seks bez zobowiazan i ona tak sie zrazila do nich ze chyba nigd sie z nikim nie przespi:( szkoda mi jej..

nie wkljeej tutaj cudzego zdjecia!

ale nie wydaje wam sie to dziwne ze ona nigdy seksu nie uprawiala?? troche mi jej szkoda najlepsze lata traci .....

bez podniet z numerem, najpierw fotaaaaa :classic_cool: dawaj autorko :D

Gość pewnie autorka topiku czuje
się szalenie ważna a nawet wywyższona - ma dziecko i męża a tamta nawet seksu nie uprawiała - i co z tego do cholery - to jej życie, jej sprawa!!!!!!!!!!!!!!

nie czuje sie wazna!!! zwyczajnie sie o nia martwie bo to chyba troche dziwne

Gość pomyślałabym że jest normalna

niski, brzydki i beznadziejny też seksu nie uprawiał - czy nas to dziwi? :classic_cool:

boze ludzie ja nikogo nie obgaduje chce jej tylko jakos pomoc poza tym ludzie w tym wieku maja juz swoje zycie rodziny a ona jest na etapie 15latki! co ja mowie teraz 15latki maja wieksze dosw nie mowie tego z zawisci tylko sami przyznajcie czy to normalne?

Nie widzę w tym nic dziwnego

Gość to nie jest dziwne
dziwne i podejrzane jest to, ze Cie to interesuje, a oburzajace jest to, ze obrabiasz tylek kolezance, zalaniajac sie niby troska :O

Gość heheheh ja tez
i co z tego, ze nigdy nie byla w zwiazku, tez taka mam kolezanke. i sama prawie jestem podbna, bo tylko raz bylam w zwiazku z facete, ale to prawie nic.. jak na cale moje zycie 🖐️

oj na chwilę tylko, wrzucisz na fotosik na minute, kto zobaczy to zobaczy i usooniesz 28-letnia, ładna, dziewica to unikat, trzeba zobaczyć, bo droogi raz może się nie zdarzyć. :D

Gość troche to dziwne...
a wg mnie to dziwne nie ma zadnych potzrebe seksualnych? kazdy facet od niej ucieknie jak mu to wyzna ze w tym wieku nic dziewictwo w wieku 28lat to juz troche dziwne jest

Gość wiesz co jest dziwne
obgadywać koleżanki z pracy na kafe. Co myślicie o takiej dziewczynie kobiecie, która ma męża i dzieci a interesuje się życiem seksualnym koleżanek? Nie miała to nie miała, może nie chciała, może ma zrośnięte wargi sromowe, może jest lesbijką i nie ma ochoty Ci o tym mówić, a może jest religijna i nie chce seksu przed ślubem, a może nie trafiła na odpowiedniego faceta, może ma traumatyczne doświadczenia seksualne i o tym też nie ma ochoty Ci mówić.

Gość to nie jest dziwne
Nie kazdy ucieknie. Ode mnie nie uciekl ;) A jakby uciekl - to jego strata :P

nie mam spieprzonego zycia czy wy tutaj musicie kazdego obrazac?

Gość troche to dziwne...
jasne a facet niby sie cuieszy? spotka np 3olatka dosw a ona dziewica juz widze jak on skacze do gory z radosci:(

Gość koleżanka z pracyyyy
milion razy bardziej wolę być dziwna niż mieć beznadziejne życie jak ta popieprzona autorka gównianego tematu. Chwała Bogu, że nie jestem taka jak ty :O:O:O

Gość MiLusSia
boże czepiasz się masz własne życie ? to się nim zajmij. sorry, ale to jest denerwujące jak ktoś wsadza nosa w nieswoje sprawy.

Gość gość...
a ja myślę że dziewczyna ci ściemnia, bo nie chce się przyznać do seksu z żonatym facetem Wkońcu to tylko twoja koleżanka i pewnie sypia z twoim mężem ale wyrabia sobie alibi, bo wkońcu jest dziewicą:O

Nie rozumiem autorki tego wątku...Masz poukładane życie,męża,dziecko to po co wtrącasz sie w życie koleżanki?Może jej jest dobrze tak jak teraz???nie każdy w wieku 28 lat musi mieć poukładane życie rodzinne itd.a co do seksu to może nie mówi Ci prawdy?może to seks ją zraził do mężczyzn...a nawet jesli mówi ci prawde,że nigdy nie uprawiała seksu to co z tego???ciesz się,że ty uprawiasz!!!!!Kazdy ma prawo żyć tak jak chce!!!!!!!!