Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primo22222222

Co śmieszy was w facetach spotkanych na ulicy?

Polecane posty

Gość primo22222222

1. ogromny brzuch 2. Zestaw: obleśna ujebana bluza z kapturem z napisem pitt bull (musze tlumaczyc? ,ujebane z błota i dzurawe adidasy,spodnie z plamami jak ze spermy 3. Posklejane i tłuste włosy oraz zarost az po łuki brwiowe 4.smród alkoholu z gęby i nie tylko z alkoholu 5.zniszczone czarne zeby i w dodatku z paroma lukami 6.brudne paznokcie

Gość primo22222222
pomaranczowy to napewno:D

Gość kill me just now
1. chód a'la tragarz telewizorów 2. rżnięcie playboya, a morda taka, że twarzowe by musiał płacić 3. kiedy coś mówi i co drugie słowo to ...kur***...ja pier***

Gość hahahahhahaha nie uwalę
twarzowe płacić:D:D

śmieszy mnie jak się bujają w dwie strony, zamiast iść normalnie i przy tym takie ręce rozstawione, jakby mieli wrzody pod pachami- chyba myślą, ze optycznie poszerzą sobie klate hahahahahaha :D

i mowienie: joł joł maleńka :D

Gość rozkopycone brudne buty
tłuste włosy, pryszcze, smrodek alkoholu i fajek, nadmierna chudosc

Gość PIEKNA I BESTIA
nie nawidze brudnuch butów , paznokci i ogólnie brudnego ubrania, i nie nawidze dresów tzn dresiarzy bluza z kapturem , kaptur na łbie i idzie taki ura bura!!!!wsiarz zasrany!oj tego nie nawidze, i jeszcze facetów szczurowatych, chudzielców.

Gość a ja wam powiemmm cos.
a mnie wy smieszycie a raczej wydajecie sie zalosci, jak obgadujecie innych, ale w tym Polskim zascianku chyba juz tak zawsze zostanie i nie ma co sie dziwic 🖐️ PS kazdy niech chodzi jak lubi i jak sie dobrze czuje. !

tu leja ale nie mow ze nie zdarzyło ci sie nosic slipek z brązową autostradą? na bank nawet teraz masz:D bo ty czasu nie mosz aby dupa umyć ino na kafe i kafe

Gość evvvvka18
NIe nawidze dresiiarzy, chudych i pryszczatych. Nie nawidze facetow jedzacych czosnek na grype, facetow pusszczajacych baki w tloku w tramwaju zuli palacych paierosy

nie wierze tu leja...na bank masz kleksa :)

Tu leja Cinka masz 700? Ja miałam 900,zmieniłam na golfika...ale psuł się Cieniasek jak cholera...Podobno 700 jeszcze gorsze...prawda to?

Gość popierdolonyh

ej masz kleksa i smierdzaca dupe to sprawdzone i potwierdzone:p czemu spadaj gosciu ja kobitka jestem:)

uuu...to u mnie było lepiej. Nic nie trzeszczało,nie pukało...chodził cichuteńko:) Ale i trochę kasy poszło w niego. Teraz mam golfa i tez już z tysiak w niego poszło...nie mam szczęścia do samochodów...:(

Gość tó Leja
no i klops. myślałem że pierne tylko , a poszło na mokro :O jebie na pół chaty Zwykły 18-latek z północy polski... Czuje się kozakiem, bo mam CC 700--tke Wymiary (mm) 3227 x 1487 x 1435 Masa własna (kg) 690 Silnik rzędowy umieszczony poprz., 2 cylindry i po 2 zawory na cylinder Pojemność (cm sześc.) 704 Moc (KM) 30 Skrzynie biegów czterobiegowe Rozpędzanie 0 -100 km/godz. (sek.) 30 Prędkość maksymalna (km/godz.) 126 tuleja@onet.pl http://tuleja.powiedz.to mówcie co chcecie o mnie a ja i tak przymknę oko anouk86........

Gość tó Leja
i mam gówno na ustach ....mmmm smakuje jak kurczak w sosie śmietanowo - ziołowym Zwykły 18-latek z północy polski... Czuje się kozakiem, bo mam CC 700--tke Wymiary (mm) 3227 x 1487 x 1435 Masa własna (kg) 690 Silnik rzędowy umieszczony poprz., 2 cylindry i po 2 zawory na cylinder Pojemność (cm sześc.) 704 Moc (KM) 30 Skrzynie biegów czterobiegowe Rozpędzanie 0 -100 km/godz. (sek.) 30 Prędkość maksymalna (km/godz.) 126 tuleja@onet.pl http://tuleja.powiedz.to mówcie co chcecie o mnie a ja i tak przymknę oko anouk86........

Gość załamkaaaaaaaaeeee
to może ja z nudów napiszę:P 1. kompletny brak pomysłu na siebie jak się ubrac: mamy wtedy efekty specjalne w postaci bylejakich ciuchów, kurtek kupionych na hali w tesco lub w auchanie 2. wszechobecność sportowego obuwia.. w ogóle zastanawiam się czy faceci chociaż widzą jak się ubiera Johnny Depp?? Niechaj postarają się odnaleźć jakiegoś gościa dobrze ubranego i skorzystają z pomysłu 3. głupie i niepotrzebne kompleksy z powodu szczupłej, zgrabnej figury 4. karki - tym jeszcze nie dotarło że mało której dziewczynie podoba się góra mięśni 5. ciuchy nastolatków zostawię bez komentarza:O:O:O 6. rażąca niechlujność i brak klasy, taktu oraz kultury osobistej - chyba największa wada polskich facetów ( chociaż wiem że są chodzące wyjątki - ale to są tylko pojedyncze okazy) 7. obleśne zachowanie względem obcych kobiet:O chyba nie musze wspominać ilu kretynów ma problem z własną seksualnością:O:O:O

Gość laski
mnie tam bardziej smiesza dziewczyny które widze na ulicach...i te białe kozaczki na obcasie....cudo

Gość Lubię to....
1 Hej laska itp. 2 Szerokie spodnie i bluzy i oczywiście kaptur na łbie. 3 Papieros w ręce. 4 Czarny długi płaszcz, glany czyli jednym słowem brudny metal. 5 Długie włosy. 6 Krótkie spodnie. 7 bardzo nażelowane włosy 8 Farbowane włosy

Gość tó Leja.
Podszywa się pod tu leję bo mam małego ptaszka którego ledwo widac spod wałków sadła... przykre troche ale muszę sobie rekompensowac nie???

Gość Lubię to....
A zapomniałam o wytatuowanych , nadmiernie umięśnionych łysych łbów.Oni najczęściej mają plastki przy sobie, to takie komiczne:)

Gość YYYYYYREK
nigdy bym nie wsiadł do autobusu, którego kierowcą jest baba..... to śmiertelne niebezpieczeństwo :0

Gość YYYYYYREK
:o