Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888 i 111 i 222

Związek z faceta która niedawno poznał swojego ojca i jest uzależniony od matki!

Polecane posty

Gość 888 i 111 i 222

Jego matka sama go wychowywała z pomocą swojej wrednej rodzinki przez 23 lata. Chłopak jest zaradny i dobry ale jakoś nie potrafi obronić mnie przed swoją rodziną. Jego matka i dziadkowie mnie nie lubią a jego wujek i kuzynka też cały czas mają do mnie jakieś ale... Kuzynka zachowuje się tak jak by była o mnie zazdrosna! Od roku mój facet utrzymuje kontakt ze swoim ojcem który zostawił jego matke w ciąży! Poznał nie tylko ojca ale i swoich przyrodnich braci i siostre. Tamta rodzina jest dużo lepsza. Zaproponowałam mu by zerwał kontakt z matką i jej rodziną to powiedział mi że o tym nie ma mowy! Zaufać takiemu mężczyźnie?

trochę wstyd zadawać się z takim facetem, ojciec, nie nauczył go sikać na stojąco, i będzie sikał jak baba..hahahahahaha

Gość 888 i 111 i 222
Ja się zastanawił tylko czy taki związek ma sens! on jest na każde wezwanie swojej rodziny! Rodzina ze strony ojca zna krótko ale gdyby zerwał kontakty z rodziną matki to może by miał większą więź z ojcem! Za każdym razem jak ja jestem w jego rodzinnym domu to po prostu czuje że wszyscy mnie tam nie lubią! A o jego kuzynce to już szkoda mówić, mam wrażenie że zachowuje się jak moja rywalka :(

Gość widocznie mają powód że ciebie
nie lubią. Jakim prawem mówisz mu by zerwał kontakt z jedyną rodziną jaką ma?

Gość bmblondynie a czego ciebie ojc
iec nauczył?

Gość 888 i 111 i 222
Stwierdziłam że zerwanie kontaktów z taką rodziną bedzie najlepszym rozwiązaniem! I myśle nad tym by zakończyc nasz związek. A wy co o tym myślicie? :(

cxhciał nauczyć chlania wódy, ale się nie dałem, reszty nauczyła mnie ciocia zakonnica.

Gość wyprowadzic sie gdzies
Moze nie teraz,jak sie usamodzielni wyjechac poza miasto w ktorym mieszka mamusia;) nie mozesz wymagac,zeby zerwal kontakty z rodzina ,to nie fair

Gość 888 i 111 i 222
Tylko że w tym mieście w którym mieszka jego mamuśka on bedzie otwierał własny interes! Jego matka jak i jej bratanica pokazuja mi to że mnie nie znoszą, cała rodzina jego matki taka jest. Tylko że złego słowa nie pozwoli na nich powiedzieć :(

Gość egoistka z ciebie
matka go samotnie wychowywała jego dziadkowie jej pomagali a kuzynka może zżyta jest z nim jak z bratem masz racje zerwij z nim bo szkoda chłopaka!

Jak sie zachowuje gdy jego rodzinka ci dokucza?Reaguje jakos?broni cie?

Gość www.tnij.org/smart2010
matke ma sie tylko jedną,on stara sie ją akceptowac taką jaka jest

przestancie bronic takich pseudomatek.Co z tego ze wychowywala sama?Nie ma prawa wtracac sie w jego związek i tyle.

Gość 888 i 111 i 222
Oczywiscie ze broni! Ale ostatnio oni zaczynaja robic to pojedynczymi slowkami zeby mi dopiec!

Jezeli twoj chlopak staje w twojej obronie to wszystko w porządku,nie przejmuj sie matką,udawaj,ze nie slyszysz jej złosliwosci i tyle.Postaraj sie do niego nie komentowac jej zachowania,mozesz wyzalic sie przeciez przyjaciółce .Takich kobiet nie da sie zmienic,wiem z wlasnego doswiadczenia,bądz poprawna i nie wdawaj sie z nią w dyskusje,to jedyna metoda. Jak nie wytrzymujesz to mozesz jej cos powiedziec ,ale bez swiadkow;),jak naskarży to sie nie przyznasz:P i tyle.

Gość 888 i 111 i 222
Najbardziej boje się tego co by było po ślubie? Wiem że jak bym powiedziała coś złego do jego matki to ona na świadków zabrała by całą swoją rodzine! Zawsze jak są jakieś przyjęcia w rodzinie jego matki to wszyscy traktują mnie tam jak intruza. Jeśli chodzi o ojca mojego faceta to dalej widze to że on mu nie może wybaczyć! I boje się że charakter odziedziczył po matce :(

Gość to od niego odejdź w czym
problem? Ty jesteś dla nich obcą osobą:O

Gość proowookaacja
albo debilka

Gość 888 i 111 i 222
Mnie zależy tylko na tym by nasz związek był udany! Boje się że przez jego rodzine nie bedzie. Dla nich może jestem obca! Ich zdanie o mnie nie ma dla mnie znaczenia, zależy mi jedynie na swoim chłopaku!

Gość 888 i 111 i 222
Dlatego byłopby lepiej by zerwał kontakty z taką rodziną! Widze że oni go kochają, ale ich miłość jest toksyczna! Rodzina jego ojca jest inna, to ludzie mili, sympatyczni i jego ojciec się do niczego nie wtrąca!

to po cholerę tam jeździsz? nie lubisz, nie odwiedzasz, proste. Nie musisz się spotykać z rodziną swojego faceta.

Gość 888 i 111 i 222
Łatwo mówić nie odwiedzaj, jak tam ide to zawsze ze swoim! Nie moge ich unikać bo i tak kiedyś bede należała do tej rodziny! O ile nie zerwe z tym chłopakiem :( a oni napewno by tego chcieli! :(

Gość do głupiej autorki
Stawiam na to że to prowokacja a jeżeli nie to jesteś aż tak skończoną kretynką która oczekuje tego że ten biedny chłopak zostawi rodzine i bedzie należał tylko do Ciebie. Zapamietaj jedno droga autorko że ojciec tego chłopaka nie ma do niego żadnych praw, a ta rodzina opiekowała się nim i nic nie zmieni tego że będzie miał więzi z matką jak i resztą jej rodziny :)

Gość jupjupjup
16:30 [zgłoś do usunięcia] 888 i 111 i 222 Dlatego byłopby lepiej by zerwał kontakty z taką rodziną! jakim prawem każesz facetowi zrywac kontakt z kontakt z rodziną? gdyby chciał to by sam zerwał Rodzina jego ojca jest inna, to ludzie mili, sympatyczni i jego ojciec się do niczego nie wtrąca! noooo, w życie syna to się nawet 23 lata wcale nie wtrącał:D co w tym dziwnego że facet który olał swoje dziecko i pojawił sie dopiero po ponad 20 latach się nie wtrąca?:D ale to wcale nie czyni z niego miłego człowieka:D

Gość najważniejsza jest rodzina
Mam nadzieje ze facet zostawi ciebie :D

Gość zostaw tego szczyla
bo on zawsze bedzie ich kochal:(

Gość daj spokój chłopakowi