Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara smierci

Zbrodnia jako prezent z okazji 18 urodzin

Polecane posty

Gość kara smierci
"Widziałem jak umiera od noża, chciałem zobaczyć jak to jest udusić" Do drugiego zabójstwa doszło w grudniu ub. roku w mieszkaniu jednego ze sprawców. Ofiarą był ich znajomy 16-latek. Dusili go sprężyną od ekspandera, później bili drewnianą pałką po całym tułowiu. - Uderzaliśmy go, żeby szybciej umarł. Chcieliśmy zobaczyć, czy będą ślady na ciele - tak relacjonował zbrodnię Krzysztof L. Później oprawcy położyli belkę na szyi ofiary i stawali na niej zapierając się rękoma o sufit, "żeby był silniejszy nacisk". - Ja już widziałem, jak umiera człowiek od noża, teraz chciałem zobaczyć, jak umiera duszony - wyjaśniał L. Gdy nastolatek zmarł, zawinęli jego ciało w koc i przewieźli na dwukołowym wózku do parku. Tam zwłoki porzucili w stawie i przykryli je gałęziami. Później rozeszli się do domów, a następnego dnia znów razem pili alkohol. Po drugiej zbrodni cała trójka została zatrzymana przez policję. W śledztwie Mariusz K. i Krzysztof L. przyznali się do winy; Bartosz C. nie przyznał się do dokonania zbrodni. Sąd dla nieletnich zdecydował, że 16-letni wówczas Mariusz K. za swój czyn będzie odpowiadał jak dorosły. Cała trójka została poddana obserwacji sądowo-psychiatrycznej. Jak wynika z opinii biegłych, w chwili popełnienia zbrodni wszyscy byli poczytalni.

Gość ElwisSedaka
jeszcze kilka lat temu był taki zwyczaj, że ojciec zaprowadzał swojego syna do burdelu (czyt. domu publicznego) i pani prostytutka pokazała kilka numerków a dzisiaj osiemnastolatki już nie są prawiczkami , więc potrzebują innych emocji

dostali dożywocie i jeden 25 lat, czyli społeczeństwo, samo ukarało się , a raczej nas podatników. Bo będziemy musieli tracić pieniądze na pilnowanie ich, dogadzanie by nie byli głodni, i mieli swoje prawa, a po dziesięciu latach wszyscy zapomną za co siedzą i wypuszczą tych zbrodniarzy aby dalej mordowali.

no i macie skutki wprowadzania w kanon lektur pozycji jak "zbrodnia i kara" . :O

a nie sory oni nie ukończyli szkoły zreszta po tych gębach to widać :/ :o może teraz by spróbowali jak to jest umrzeć skoro już widzieli jak to jest zabić? w końcu to jakieś nowe doświadczenie...