Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbudzekMieczysławos

Mam 23 lata, jestem facetem i chcę czekać do ślubu

Polecane posty

Gość KazimierzDolny222
Jesteś i Twoje dupsko ma tylko określoną cenę. Każdy Cię może mieć i taka jest prawda. Brzydzę się Tobą więc nawet do mnie nie mów.

daruj sobie frustracie. Nic o mnie nie wiesz, więc nie masz prawa mnie oceniać, tak samo jak ja Ciebie nie znam, choć tutaj ocenić Cię mogę po ostatniej wypowiedzi. Przyjrzyj się sobie, jaki jesteś, ja nie obrażam nikogo, a ty mieszasz z błotem bo ktoś napisał coś nie po Twojej myśli. Jak dla mnie frustracie to możesz chcieć sobie czekać nawet do złotych godów i uważać że jesteś zajebisty. Podejrzewać śmiem że laski nie będą cię chciały i tak tknąć nawet gumiakiem na patyku;) wesołych świąt życzę. aa to oczywiście nie do autora tylko do tego filipa z konopii co się wyrwał, tępić chamstwo.......

KazimierzDolny222 Też jestem facetem, popieram i wstyd mi że od razu miesza się w taką rozmowę księzy, kościół, wiare... co was to gówno obchodzi jakie gość ma motywy. Chce być wierny sobie, jego argumenty nie sa fanatyczne raczej mówi szczerze... a tutaj sie odezwały same dzi**i i palanty które na nie chodzą. Ok, skoro napisał post to znaczy ,że chce żeby ludzie się wypowiedzieli w tym temacie. I tak to wlaśnie robimy :) A swoją wypowiedziś pokazałeś jedynie jaki jesteś płytki i malo inteligentny. Tendencja uogólniania : "same dziwki i palanty ,które na nie chodzą". Czyżbyś mial jakiś problem ze sobą bądź swoją seksualnością ? Nie staje Ci ? Jesteś facetem ??? a to ciekawe :D po Twojej wypowiedzi śmiem twierdzić , że kobietą nie jesteś a facetem to już na pewno :) Nie obrażaj !!! To inni nie będą obrażać Ciebie !!!! KAŻDY MA PRAWO WYPOWIEDZI SWOJEJ OPINII TAKIEJ JAKA ONA JEST - NA FORUM. TO WLAŚNIE ROBIMY. MASZ JAKIEŚ POGLĄDY KOLEGO ? bo intelektem nie grzeszysz :)

Gość kalafiolamer
Nazywanie obcej kobiety dziwką to szczyt prostactwa i chciałbym powiedzieć, że tylko dałeś przykład swojej kultury. Ja tez uważam że seks nei powinien być fundamentem związku ale jego uzupełnieniem i warto czasem dłużej poczekać, żeby się tym lepiej cieszyć. Nie róbcie jednak z tego powodu targowiska i nie wmawiajcie chłopakowi kompleksów i problemów emocjonalnych, takie ma poglądy w znacznej mierze słuszne i niech sobie robi co mu pasuje.

Gość zbudzekMieczysławos
Oczywiście prócz seksu do ślubu zamierzam również poczekać z przytulaniem jej, całowaniem i mówieniem jej że ją kocham. Uważacie, że to dobry pomysł?

", tak się kończą najczęściej takie 'koty w worku' dobrze " chyba w ostatnich latach wcześniej prawie zawsze to były koty w worku i nie przesadzajmy że seks to tak skomplikowana sprawa że trzeba mieć 50 na liczniku (partnerów) żeby coś. Już pomijając że seks wcale nie zapewni udanego związku na dłużej bo dziwnym trafem jakoś sobie seks chwalą a ptem sięrozstają albo się kłócą o inne sprawy

Gość Prawdziwy mężczyzna w oczach
kobiet ma ruchać wszystko co się rusza by mieć doświadczenie seksualne. Im więcej ma seksualnych partnerek tym bardziej atrakcyjny w ich oczach.

Gość annia21
Nie rozumiem wmawiania autorowi, że ma "chore poglądy". To prawda, że to troszką dziwne, ale ma do tego prawo. Ja na przykład czekałam na takiego chłopaka, którego będę i oboje będziemy chcieli razem iść przez życie. No ale... nie czekaliśmy aż do ślubu :p Poszliśmy do łóżka po dwóch latach związku. Autorze, szanuje twoje poglądy, może nawet mi trochę imponuje twoje podejście do tej kwestii, jednak to już troszkę popadanie w skrajność. Co innego, gdybyś napisał, że czekasz na odpowiednią kobietę, tą jedyną. Myślę, że to nie było by takie dziwne. No ale masz prawo do własnych poglądów i nikt nie powinien z nich kpić i na siłę przekonywać.

Autorze poprawiłeś mi samopoczucie, bo jeśli Ty jako facet chcesz czekać z tym to zaczęłam wierzyć, że może też spotkam faceta, który poprze moje poglądy z czekaniem z tym do ślubu:P a mam 27 lat:P

Gość annia21
No widzicie? Autor nie jest nienormalny czy chory. Inna sprawa, że musi znaleść podobną do siebie dziewczynę...

no dokładnie osoba czekająca z tym do ślubu może być jedynie z osobą wyznającą podobne poglądy bo w przeciwnym wypadku taki związek rozleci się prędzej czy później

Gość Autor jest nienormalny
Mężczyzna czekający na jedyną to nie jest prawcziwy mężcyzna. Facet by zostać uznany przez kobietę za mężczyznę musi mieć kilka panienek na koncie inaczej jest dla niej leszczem i jest nieatrakcyjny.

"może też spotkam faceta, który poprze moje poglądy z czekaniem z tym do ślubu " ­ Jak go znajdziesz to chwyć mocno i nie puszczaj bo będzie musiał być ślepy albo głupi.