Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aassss

odwalilam wczoraj strasznie ..

Polecane posty

Gość aassss

upilam sie i poszłam SPAC do łożka z kumplem mojego chlopaka, ktory tez byl pijany. I usnelismy przytuleni. Podobno wszyscy sie teraz smieja z mojego chlopaka. A on sie do mnie nie odzywa. Czy to nie przesada, przeciez ja tam tylko spalam .. Co myslicie ?

Gość twój chłopak
ty stara kurwo

Gość Looooser
Co za świat. Ile kobiet teraz nie chleje i nie chodzi po imprezach? Kiedyś to byśjużbyła uznana za chlanie i włoczenie siępo nocach za ostatnią. A teraz proszę, norma.

Gość jak rozumiem
do seksu nie doszlo, tylko zasneliscie obok siebie?

Gość aassss
tak , tylko spalismy /

Gość mammażmija
smutne, tj dla Twojego chłopaka strasznie głupia sytuacja... chyba musi minąc trochę czasu, tak mi się wydaje ;)

wiesz dlaczego sie nie odzywa? bo mial Cie za laske, ktora sie umie kontrolowac, wie ile moze wypic, zeby trzymac sie .i ogarniac sprawe. a nie zasnac i to w nieodpowiednim miejscu, na ludzi nie patrz, oni zawsze sa pierwsi do wyśmiania.

Gość tak co za czasy
masz rację, wcześniej chlac mogli tylko faceci, a kobieta musiała siedzieć w domu i potulnie rozkładać nogi, kiedy najebany małżonek lub konkubent zechciał się w coś spuścić po udanej nocy:O Co za czasy! Baby z domów wychodzą. A dlaczego chleją? A dlaczego wy chlejecie???????

Gość moniaaaaa-a
Juz sam fakt, ze sie upilas, stawia cie w bardzo zlym swietle. To obrzydliwe! A do tego spalas pijana przytulona do kolegi chlopaka...to dla niego upokarzajace. Przeciez to tylko ty wiesz (hehehe a moze jednak nie?), ze nic sie miedzy wami nie wydarzylo. Ale chlopak, i wszyscy inni maja prawo myslec, ze bylo inaczej. Zaden normalny facet nie bedzie chcial takiej dziewczyny jak ty...

Gość aassss
tak sie zachowujecie, jakby nikomu z was sie nie zdarzylo. Jej stalo sie. to nie jest u mnie jakas norma. Glupio sie czuje, ale to jeszcze chyba nie grzech spac razem zwyczajnie.

Gość aassss
tak sie zachowujecie, jakby nikomu z was sie nie zdarzylo. Jej stalo sie. to nie jest u mnie jakas norma. Glupio sie czuje, ale to jeszcze chyba nie grzech spac razem zwyczajnie.

Gość aassss

Powinnaś go przeprosić. Być może nic wielkiego wg ciebie się nie stało ale jak byś się ty czuła widząc chłopaka z inna w łóżku. I co byś pomyślała zanim by się wyjaśniło? poza tym z niego się śmieją więc zamiast jeszcze dolewać oliwy do ognia bagatelizując to okaż mu wsparcie.

Powinnaś go przeprosić. Być może nic wielkiego wg ciebie się nie stało ale jak byś się ty czuła widząc chłopaka z inna w łóżku. I co byś pomyślała zanim by się wyjaśniło? poza tym z niego się śmieją więc zamiast jeszcze dolewać oliwy do ognia bagatelizując to okaż mu wsparcie.