Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gzurdunicka

czekałam do ślubu z seksem ŻAŁUJĘ!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

było to pięć lat temu, od roku jestem po rozwodzie i tak długo wytrzymałam. mąż również był niedoświadczony, nie potrafił, nie wiedział jak ma zachować się z kobietę, zadowalał tylko siebie. Miał bardzo niski temperament. Od pół roku spotykam sie z kimś kto nie kieruje się jakims fanatyzmem i jest fantastycznie. obecnie mam 28 lat. dziewczyny nie zgadzajcie się na żadne durne czekanie

nie da się ukryć, że bez udanego seksu cieżko utrzymać małżeństwo, zwłaszcza młodym ludziom, więc co w tym dziwnego

to chodzi o seks i o jego poglądy na seks, chciałam czekać bo wiedziałam że to dla niego ważne, on nigdy nie dążył do zbliżeń..teraz wiem że byłam młoda i głupia ot tyle

to chodzi o seks i o jego poglądy na seks, chciałam czekać bo wiedziałam że to dla niego ważne, on nigdy nie dążył do zbliżeń..teraz wiem że byłam młoda i głupia ot tyle

Gość czy moge sie podobac
to zazwyczaj kobiety chcą czekać do ślubu więc "dziewczyny nie zgadzajcie się na żadne durne czekanie" raczej nie pasuje

Gość jak człowiek jest inteligentny
i ma jakies wartości w życiu, to potrafi się dogadac i nie bierze rozwodu tylko dlatego, ze do tej pory nie dostał orgazmu 🖐️ masz siano w głowie, autorko, wszystko da sie wypracować

to nie chodziło o orgazm tylko człowieku bardzo inteligentny, nie chcę mi sie tutaj wszystiego opisywać z tym tematem, ale daję słowo że książka by powstała. zmykam już z forum, chciałam tylko przestrzec przed takimi decyzjami.

Gość loopain
się uśmiałam, weź się kobieto nie ośmieszaj :D

Gość to był go trza nauczyc tex
ale ty wyszłaś dla seksu a nie miłości mi tu zajeżdża prowokacja

Gość banana beach
moja koleżanka się rozwiodła z mężem po tym jak straciła po ślubie z nim dziewictwo. takiego obrzydzenia dostała po pierwszym razie, że od niego odeszła. niedopasowanie seksualne jest dość częstym powodem rozwodem wśród młodych małżeństw.

Gość wlasnie rozpadaja sie
malzenstwa,ktorych podstawa jest seks,nie milosc. Ja bylam dziewica do slubu, potem przez rok (!!!) bylo niezbyt fajnie,ale sie dopasowywalismy. I teraz jest wspaniale i nigdy nie zalowalam.

Gość gośćwiecomowi
Nie czekałam i już przed ślubem "dopasowalismy się". Wejdziemy w małżeństwo bez zbędnych stresów, czekanie w dzisiejszych czasach jest zbyt ryzykowne. Biseksualizm, geje szukający przykrywki... Wolę na spokojnie :)

Gość gość
Jeśli wiesz, z kim się wiążesz, nie jest ryzykowne. No, ale jak ktoś takie decyzje podejmuje pochopnie...

Gość gość
Problem nie jest w seksie ale tym, ze jestes zimna kloda i nie rozmawialiscie nigdy szczerze o sferze seksu. Dodatkowo ty go nigdy nie kochalas. Jestes niedojrzala do powaznej relacji. Teraz sie pobawisz a potem bedziesz narzekala, ze masz chetnych do seksu ale nie do zwiazku.

Gość gość43
Nigdy do końca nie wiesz z kim się wiążesz. I często po latach okazuje się że nie znasz człowieka z którym żyjesz. Dlatego jestem za tym żeby przed ślubem dobrze się poznać i dopasować, tez seksualnie. Bo seks jest może nie najważniejszą, ale bardzo ważną sferą życia małżeńskiego. Jego brak albo niedopasowanie prowadzi tylko do problemów.

Gość gość
...i się do końca nie dowiesz, nawet jeśli będziesz się parzyć codziennie do samej uroczystości :P

Gość gość
Jesli dasz mezczyznie przed slubem on nawet nie pomysli o slubie. To widac dzis masowo. Tzw. dopasowanie sie seksualne to jedynie glupia proba usprawiedliwienia swojej rozwiazlosci. Chcialabys goscia co chodzil na d***** by sie dopasowac potem latwiej do ciebie.

Gość gość
dziś Zimna kłoda to jesteś ty dlatego ciebie chciał tylko kaleka z mikro fiutkiem :D

Gość gośćwiecomowi
Pochopnie? Wybacz, ale osoby aktywne seksualnie potrzebują mnóstwo czasu żeby poznać swoje preferencje, a co dopiero prawniczek, który czekał do ślubu? Znam takie historie i nie chcę być potem polem do eksperymentów. Czasy kiedy kobieta miała siedzieć cicho i zgadzać się na fanaberie małżonka minęły i nie wrócą :) Radzę otworzyć oczy :)

Gość gość
Do wczoraj jak najbardziej się zgadzam

Gość gośćwiecomowi
A tak ogólnie to żałosne jest właśnie zmuszanie mężczyzny do ślubu poprzez odmawianie mu seksu. Facet niespełniony zgadza się na wszystko byle by mógł wreszcie kochać swoją kobietę również fizycznie, to jego naturalna potrzeba. Mój facet weźmie ze mną ślub bo chce ze mną być, kocha mnie w każdym aspekcie, a nie dlatego, że ma już dość iluśletniego czekania aż łaskawa Pani wreszcie pozwoli mu się dotknąć xD Kobiety które używają seksu jako broni przeciwko własnym mężczyznom - chore...