Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolit

Cilest, a zapomniana pigułka

Polecane posty

Gość kolit

Witam serdecznie. Wiem, że takich tematow jest TYSIACE, ale kazdy przypadek jest inny. Czytałam tez na necie co robic w takich syt. ale chcialam sie jeszcze upewnic. Biore cilest. W ta sobote o godz. 20:00 mialam wziac 4ta tabletke z listka. Jednak zapomnialam. Dopiero przed chwila zobaczylam, ze nie wzielam wiec od razu polknelam te z sb i dzisiejsza niedzielna. Ostatni raz kochalam sie jeszcze przed rozpoczeciem tego listka, ale chcialabym wspolzyc jutro... Czy jestem zabezpieczona, czy powinnam dodatkowo sie zabezpieczyc? Dziekuje z gory za odp. :)

uspokój się.ja czasem mam tak że po przerwie 7 dniowej zapominam wziąść 1 tabletkę(biorę wieczorami) i wezmę np. we wtorek ok 20 tą z poniedziałku i tą z wtorku.po sobie iwdzę że jestem zabezpieczona i już tak 2 lata jest.pozatym po odstawieniu tabletek jakiś tam okres czasu potrzebna chyba żeby zajść w ciążę.więc po 1 zapomnianej tabletce nie ma powodu do paniki(zresztą przeczytajk ulotkę)ale..ponoć żadna metoda nie daje 1000 % skuteczności :P