Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inezaaa

Meżczyzna mało zarabiający to frajer dla mnie

Polecane posty

Gość Inezaaa

Nie chcę tu nikogo sprowokować ale napisac o swoich przemysleniach. Nie gardzę biednymi mężczyznami, ale po co tacy porywają się z motyką na słońce? Nie oszukujmy się, mężczyzna leci na wygląd i ja jako ta atrakcyjna kobieta nie spotkam się w życiu z frajerem:O Tak, tak napiszecie, że jestem materialistką... Otoż kończę dobry i ciężki zarazem kierunek studiów po których mam już pracę zapewnioną. I powiedzcie mi niby gdzie ten materializm skoro chcę być z kims na swoim poziomie, z kims kto zapewni byt mi i dziecku? Sama też to mogę zrobić, ale skoro mam wyjść za mąż, zająć się przez jakis czas dzieckiem czyli także domem to co złego w tym ze wymagam mężczyzny a nie frajera? Więc skończcie już z tym materializmem, bo kobiety teraz po prostu przejrzały na oczy.

Gość Inezaaa
i co sie śmiejecie, jak same macie średnie tylko i wygladacie jak kupa nieszczęść to bierzcie frajera z zarobkami 1000zł:O Przecież oni tez muszą sie z kimś wiązać, podobnie jak nieatrakcyjne i niezadbane panny. Ja chcę kogos na swoim poziomie i nie uważam by to było złe.

Gość bezrobotny
Chyba trochę przesadzasz - jak ktoś nie ma kasy to zna swoje miejsce i nawet nie próbuje. Ta gadka o "porywaniu sie z motyką na słońce" jest nei na miejscu - ja ze swoją motyką nigdzie sie nie wybieram. Trzeba realnie oceniać swoje mozliwości.

Gość Inezaaa
nie przesadzam właśnie:O Ile razy juz zdarzyło mi się, że byłam zapraszana na randki, podrywana przez mężczyzn, którzy nie mieliby u mnie szans...Tacy zawsze próbuja, a potem mają pretensję, że kawa na która zaprosili kosztuje aż 5zł:O

bosze a czy ty myślisz ze to jakis problem w tych czasach miec wyższe wykształcenie?? polska to kraj studentów!! a ty sie srasz swoim magazynierem jakby było cyzm... i wiesz co? załoze sie ze jeteś z jakeijś śmierdzącej dziury,twoim starzy cielaka sprzedali zeby ci do miasta wyprawić, a tys sie czepła metropolii jak gówno okrętu i myślisz ze świat zawojujesz:D aha i kradniesz papier toaletowy z kibla na uczelni:D

Gość mam również 26 i dobra rada
szczerze to dziewczyny z małych miasteczek mają więcej skromności i dystansu , nie są takie "ostre"

Gość ja też mam wolne
hahaha, nie rozśmieszaj mnie paniusiu. niby gdzie masz tę pracę pewną? podaj dokładnie miejsce pracy, bo inaczej to każdy sobie tak może gadać, że ma pracę pewną.

Gość Inezaaa
tak, tak jestem ze wsi:O boże co za ludzie:O gardzisz debilko ludźmi ze wsi co naprawdę sprzedają cielaki ze śmiejesz się z tego? (i dla wyjaśnienia moi rodzice nie mieszkają na wsi i nie mają cielaków). Ty pewnie miastowa czyli wieśniactwo co im słoma z butów wystaje ale rżną miastowych:O Nie będę pisac gdzie mam pracę, może jeszcze imię i nazwisko co?

Gość Inezaaa
"i wiesz co? załoze sie ze jeteś z jakeijś śmierdzącej dziury,twoim starzy cielaka sprzedali zeby ci do miasta wyprawić, a tys sie czepła metropolii jak gówno okrętu i myślisz ze świat zawojujesz aha i kradniesz papier toaletowy z kibla na uczelni" Ot i widać poziom debila z tego forum:O wstydu nie masz, że takie głupoty piszesz:O

Gość Inezaaa
A tak ogólnie to jestem tempom szczałom i gupiom pizdom 🖐️

Gość Inezaaa
coż za elokwentny podszyw:O Kolejny zdesperowany i bezrobotny prawik?

Myślisz że faceci tu przesiadujący nie lubią kobiet , tu się mylisz niestety bo ja kobiety lubię ;) zwłaszcza przebywać z nimi . Temat nie najwyższych lotów to i podszywy takie. Przecież to nic zaskakującego , kobiety nie patrzą przez okulary ale nie różowe tylko powiększające :D (i szukają w kandydacie wad oraz zalet )

Miało być: kobiety patrzą przez okulary ale nie tak jak mężczyźni przez różowe tylko przez te powiększające .

Gość Inezaaa
Myślisz że faceci tu przesiadujący nie lubią kobiet , tu się mylisz niestety bo ja kobiety lubię nie wiem na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski:O

Ze podszył się pod Ciebie facet , na tej podstawie , ja stawiam że to była jednak kobieta :).

Gość Melpomena...
Artefakt... szacunek... to bylo mistrzowskie... powalilo mnie na lopatki... Inezaaa... jestem pod wrazeniem wysokosci twojego IQ... zycze powodzenia!!

Inezaaa - nie jest złe to co piszesz, ale sposób... no cóż, wiele o Tobie świadczy nawet w tej wirtualnej & anonimowej rzeczywistości. chciałabym Cię jedynie zmartwić, że tych facetów dobrze zarabiających jest coraz mniej, a kobiet o zadbanej i eksponowanej urodzie... cóż, coraz więcej

Gość Melpomena...
Lotosss ... dyc to dziolcha od pluga oderwana... eksponowana ta uroda to moze i jest... ale kurami ciagnie...

Gość Inezaaa
ja mam mężczyznę, nie muszę szukać. Napisałam tylko o swoich przemysleniach

fajny ten twój chłop, nie? tylko czasem zapomina gumiaki zdjąc jak do barłogu włazi:D swoja drogą to zastanawia mnie jakiż to przyszłościowy kierunek studiuje autorka....

Gość Melpomena...
a jakiego... traktorzyste?

Gość Inezaaa
Artefakt wybacz, ale nie podejmę dyskusji z Tobą. Mm nadzieje, że chociaż domyślasz sie dlaczego:O

trudno nie poznamy wiec tego super przyszłościowego kierunku p kórym ma sie w mig robote i kupe kasy...a już chciałam rzucać w cziorty moje magazyniery z pracy soc i polityki społ ojojoj:(

Gość Beatka sdsd
nikt ci nie broni mieć wymagań, to nic złego ale już dzielenie ludzi na lepszych i gorszych to .. nie mam słow

Gość Inezaaa
ja nikogo nie dziele, nie wiem gdzie to wyczytałaś:O Nie uważam biedniejszych za gorszych, wręcz przeciwnie czasami mam do nich większy szacunek niż do niektórych snobów

Gość rózia fruzia zuzia
a potem znowu powstanie temat na kafe, "dlaczego faceci boja się inteligentnych kobiet" , "dlaczego faceci boja sie pewnych siebie kobiet" dlaczego faceci boją się zadbanych kobiet, czy innych. Nie piszę że nie trzeba się cenić ale temat mówi sam za siebie.

Gość proponuję odstrzał
ja siem nie bojem :classic_cool: