Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam angielskii

szukam jakiegoś dobrego kursu angielskiego...

Polecane posty

Gość pytam angielskii

może być książka lub płyta z angielską gramatyką, ale najlepiej jakieś lekcje, a nie działy typu:czasy, przyimki... Chodzi o taki mix;))

Gość english junior
:classic_cool:

Gość pytam angielskii
hehe, jakoś mnie tam nie ciągnie;))

Jest fajnie, to najlepsza szkola zycia i najlepszy kurs jezyka angielskiego jak mozna sobie wymarzyc:) Jest fajnie:classic_cool:

Gość pytam angielskii
może się kiedyś skuszę na jakiś czas, ale ja jednak wolę Polskę (może to dziwne dla niektórych:P ) ;)

Nie mow,ze wolisz Polske bo nie wiesz jak jest tutaj:) Jak Ci tam dobrze to sobie zostan:P

Gość pytam angielskii
byłam, nie długo, ale mniej więcej wiem. Byłam też w innych krajach UE. Jest fajnie, lepiej niż u nas (najczęściej), ale mimo to na dłuższą metę wole żyć tutaj:)

Gość kocham zamsz
ja polecam angielski no problem plus jest to kurs multimedialny + ksiazka i jakies tam nagrania mp3. ja sciagnelam z neta pirata, i myslalam, ze bedzie ok, ale po jakism czasie mi sie zablokowalo i wlansie nie wiem, czy kupowac, czy probowac raz jeszcze, ale nie chce ryzykowac, bo program ten nalicza powtorki i w ogole...jeden poziom kosztuje okolo 41 zl, sa 3 poziomy. najgorsze, z enie moge dostac ego w zadnym sklepie, tylko przez neta,a tam przesylka ponad dyche i wychodzi drogo.

Gość pytam angielskii
dzięki:))