Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbbb

było kiedys na kafe opowiadanie o bmblondynie moze ktos je znajdzie?

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbbbb

Gość bbbbbbbbbbbbbb
dokładnie o to mi chodziło :D dzieki

Gość buahhahahahahahahhaDDDD
Bmblondyn to męska cipa nie znoszę gościa, lamer i pozer z krótką fają. Wielka gwiazda forum, a to pewnie bezrobotny cieć który ma brzydkiego ryja i pije samotnie do lustra.

no to musisz być niezłym zboczeńcem, jak ciebie to podnieca, i rozczaruje ciebie, większość to ja napisałem , robiąc sobie jaja z wszystkich

BMBlondym i Oferma jesteście najlepszą parą kafeteryjnych przegrańców. UWIELBIAM WAS CZYTAĆ

sami , jeśli ja jestem przegrańcem......wszyscy by chcieli być na moim miejscu.....wierz mi ...

Gość offerma ty hipokrytu
sam pisales , ze jak ktos nie wie czego sie czepic to sie czepia pisowni.

Gość do blomblom -
nie kloc sie z tym debilem. On sie wtedy podnieca i wali konia bo inaczej mu nie staje. wszyscy to wiedza. A jak kogos wkurwi to ma wytrysk. Jedyna metoda na ulzenie sobie. Biedny czlowieczek. 35 lat i zadna go nawet kijem nie tknela, miej zrozumienia dla psychola. Zostaw to . Nie rusz gowna bo smierdzi. Choc jak sie offerma wyzyje na kefe wirtualnie to moze nie bedzie zaczepialk kobiet w realu w swojej okolicy. Wiec jesli ma to byc dobry uczynek to ... Offerma ty tlusta swinio , jestes tam? Podraznij sie troche ze mna. Bedziesz mial drugi wytrysk.

ja się nie chce kłócić, to nie w mojej naturze, opisałem w topiku , moją pierwszą miłość na politechnice, a on ma jakieś niezdrowe podniecenie, nie znam człowieka, pisze na pomarańczowo, każdy może się pod niego podszyć, człowiek mający chyba coś głową .....

Gość do blomblom -
daj spokoj facet. Nie warto. Ty piszesz a on sie trzepie przed kompem bo komus dowalil. Offerma - napisz o swojej mamusi.Bedzie ciekawie , a nawet jak nie bedzie ciekawie to przynajmniej bedzie zabawnie. Gdzie jestes tchorzu?

aleś ty chłopie głupi, to jest projekt, szkoda że został zaspamowany, ja go sztucznie podtrzymywałem, bo chciało mi się pisać głupoty

Gość offerma ty smierdzacy tchorzu
Raczkowska w akcji? no patrz nareszcie bedziesz mial wytrysk pod kompa nedzny zboku