inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 ..... kto się cieszy że tutaj napisałem....... niech podniesie reke w góre?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sun_5 Napisano Grudzień 22, 2009 no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Czesc Wam Mermeluchy wstretne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja Nina 0 Napisano Grudzień 22, 2009 WitajMuszę przyznać, że niewątpliwie Twoja obecność zaznacza się na tym forum:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 tu leja... można powiedziec nawet że kurwisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 567876 Napisano Grudzień 22, 2009 Grill jakich malo--> a ja jak dwie suki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Pojawilam sie tutaj pare miesiecy temu ,ale sie rozkrecam:P To dopiero pocztek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Wykurwisty bo na kafe z samymi debilami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Grudzień 22, 2009 byłby zarąbisty gdyby nie trzeba było pracować:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 :D incognito----skarbie Ty zawsze mnie zauważysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 zoa ---- a co takiego masz do roboty? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 zoa jeb robote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbiór głupich chujów Napisano Grudzień 22, 2009 sie jak widać spotkał na kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Zdradze tylko,ze jestem kobieta i jestem z tego bardzo dumna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Grudzień 22, 2009 jutro muszę oddać księdzu pozłocone kolumny:O chyba wejdę pod wodę żeby się obudzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 zbiór głupich chujów-----no i kolejny chuj czy cipa coś napisał/a:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Rzeczywiscie kozacki ten wieczorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Grill....... oczywiście że kozacki..... moja droga kobietko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Nie nazywaj mnie swoja kobieta , bo na to nie zasluzyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 moją w cudzysłowiu.......... w końcu każdy na kafe należy do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Kto Ci tak powiedzial? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach