Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiphophap

wczoraj idę NA PASTERKĘ

Polecane posty

Gość hiphophap

jeszcze się nie zaczęło a już piją w krzakach. Kurde - no to po pasterce jak najwyżej. Co - pijani do kościoła poszli? Aż tyle potrzeby by nabrać odwagi? Nie rozumiem za bardzo bo mogli se gdzieś siąść - w krzakach stoją i piją. I to po 20 lat takie :(

Gość hiphophap
No wytłumaczcie mi to bo JESZCZE po Pasterce na dobre spanko, ale przed tak dobry kwadrans i tankuje to pijany do kościoła? No bo jak.

Gość sama jesteś pasterka
nie każdy w tym kraju jest wierzący,odczep sie od tych pasterek przygłupie

Gość hiphophap
No chyba umiesz czytać - idę do kościoła wczoraj a tu w krzakach POD SAMYM KOŚCIOŁEM stoi 2 wołają trzeciego -"polej no polej" - no to sie zastanawiam co ich pogięło :(

Gość hiphophap
Nie no - jak jest to wiadomo, ale pod kościołem w krzakach. Może to o to chodzi? Nie wiem :( no jakoś tak się poczułam...może i zwróciłabym uwagę, że pod knajpą jest latarnia też niedaleko no ale... w mojej sytuacji życiowej już sobie poszłam. Jeszcze by za mną wrzeszczeli - "e - to nie ty dostałaś zwolnienie dyscyplinarne?" :(

Gość hiphophap
Nie bo chodzi mi o to, że conajmniej im sie godziny pometlały. No ale ponieważ ja mam zwolnienie dyscyplinarne to ja nie umiem pić a nie te szczyle. A poza tym trzeźwi pod tym kościołem by też nie pili tylko już musieli być zawiani nieźle. :( A ponieważ szłam sama to poszłam. Raz jedna też tak upominała jakiś cień a jak się odwrócił to ujrzała... trupią czaszkę. No to już poszłam nie wnikając kto i co :(

Gość hiphophap
Moim zdaniem takie pijusy pod kościołem powinny mieć maski. Żeby nie było widać kto pije. Mogli se siąść w aucie, nie? No ale wybrali wolne powietrze. Dziwne jak dla mnie i tyle. Na cynku do kościoła - jedyne logiczne wytłumaczenie. Bo tam ławki ani żeby usiąść. I bezpiecznie tak - pod kościołem piją.

Gość knmsgld
o jeny :D znowu ta mendoza topiki zakłada i sama pisze do siebie :D

Gość w ogóle .......
głupi wpis ,nie wiadomo o co chodzi ,Tobie potrzebny jest psychiatra .

co nie wolno, pic w samochodzie, wolno, póki nie ma kluczyka w stacyjce to wolno to prywatny samochód jest moge w nim robic co mi sie podoba byle nie uruchomić silnika po pijaku...

Gość znowu wariatka forumowa
??? :D lepiej o bachledzie popisz ;)