Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAP

SUPER LASKA NIE LUBI SEXU

Polecane posty

Gość JAP

No i mam problemik, jestem od dłuższego czasu z ekstra kobietą, do urody nie można się czepić(Pozowała do rozbieranych sesji - bez photo shopu), dziewczyna po studiach, fajny charakter, z wyglądu to można wnioskowac że stworzono ją tylko do łóżka a tu taka wpadka - totalny brak wyobrażni erotycznej - jak u nastolatki. Nawet nie czuje potrzeby urozmaicania - np zmiany pozycji. Pytanko do kobiet - Jak ją rozbudzić? Czy to typ pani kostki lodu?

Gość kochanek ci kupil suknie
nie podniecasz jej i tyle w temacie

Gość nie dla wszystkich
seks to akrobatyka - szczegolnie na poczatku i czasem kobieta potrzebuje czasu na "przyzwyczajenie" się do partnera ;)

Gość JAP
No cóż kamasutrę przeklepaliśmy, gadżety też, może podejście ma tego typu że skoro ona ma za każdym razem pare orgazmów to mi nie musi byc już dobrze?

Gość kochanek ci kupil suknie
pare ale udawanych:D wszystkie tak robimy... nie wiedziałeś?

Gość JAP
To jak udaje to że robi sie czerwona jak dochodzi?A po jest cała spocona? Ja nie jestem sprinterem, mogę i trzy godziny non stop. Tu chodzi o to że ona nie przejawia żadnej inicjatywy.

Gość to opowiedz jej o
o swoich fantazjach

Gość może jest za płytka
;) może miałeś zbyt wielkie oczekiwania, fantazje, może jesteś seksoholikiem i proste rzeczy poprostu Cie nie kręcą; tu nie do końca z nią jest coś nie tak - tylko z Tobą

Gość JAP
Przerabialiśmy moje fantazje, problem polega na tym że robiłem z nią naco miałem ochote ale to przypominało zabawę z gumową lalą, jakby bez jej udziału - ZERO INICJATYWY z jej strony.