Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i dobrrze mi z tym.

Rodzina mnie olala na swieta.

Polecane posty

Gość kreskakropkakreskakropka
A nazwiska powiem nawet nie zmieniłam i papierów... bo nie zdązyłam. 5 lat i sie rozwiodłam :( Jak to jest z tymi papierami słuchajcie? Jak zapomnisz to se masz jakie masz, nie?

Gość i dobrrze mi z tym.
nie jestem krolowa tylko nie lubie sie wpraszac. jak sie robi urodzint to sie chyba zaprasza gosci.

Gość kreskakropkakreskakropka
Ja powiem, że mam uraz do urzędów, dla mnie było ważne , że mam ślub kościelny, a nie w urzędzie i nie wiem czy to jest w ogóle gdzieś odnotowane w ajkimś urzędzie bo raz mnie urzędnik pobił i stąd mam uraz do urzędów. A mój mąż też sie nie interesował urzędami. Pozostawaliśmy w związku małzeńskim bo miał 3 pokojowe mieszkanie po zmarłej matce i to wszystko co mogę napisać na temat naszego pożycia.

Gość rosołek -
no przecież Cie zaprosiła !!! TY jesteś opóźniona w rozwoju ?

Gość rosołek -
Jutro mojej siostry corka ma urodziny.Bylam ostatnio u siostry i wspomniala ze zaprasza nas na urodziny.Ale ja niewiem co i jak.------------na jakim świecie Ty żyjesz ,nabzdyczona księzniczko ?

Gość i dobrrze mi z tym.
tak o mi tylko powiedzial o urodzinach. widze ze lubicie sie wpraszac bo ja taka nie jestem.

Gość i dobrrze mi z tym.
ogolnie nie mam dobrych kontaktow ze swoja rodzina.wszystcy tacy " ą ,ę".

Gość anussssszzzzzzzzzekkkkkkkk23
ja sie nie dziwie autorce.swieta swietami ale moglas zadzwonic i zlozyc zyczenia ciotce.moim zdaniem powinna zadzwonic i zaprosic cie i powiedziec na ktora godzine. i to samo z siostra.ok powiedziala ze robi urodziny ale powinna chociaz zadzwonic i powiedziec na ktora h.tak wypada.

Gość i takkkk to leciało
Anuszek ma racje. Kiedystez znalazlamsiew takiej sytuacji.KOlezanka powiedziala ze w sobote robi urodziny i ze jestem zaproszona.Ok. uznalam ze pojde i poszlam.Ale okazalo sie ze ona przelozyla urodziny na nastepny tydzien.Jej bylo strasznie glupio.