Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majamajamaja

ogień i woda czyli którego wybrać??

Polecane posty

Gość majamajamaja

Witam, pisze tu bo mam wielki dylemat, taki życiowy..jestem z jednym myślę o tym drugim i odwrotnie, nie mogę się uwolnić..ten pierwszy nazwijmy go R. jest namiętny, gorący, nieziemsko przystojny, co tu ukrywać-ma też pieniądze...ale i trudności z okazywaniem uczuć, jest dość konfliktowym typem, lubi dominować, musi mieć rację no i już raz mnie zdradził...-mimo to twierdzi ze mnie kocha i chce ze mna byc, zalozyc rodzine etc.. Drugi tzw. O jest czuły i wrażliwy, byłam z nim jakiś czas ale zerwałam bo wystraszyłam się jego zaangażowania...od 4 lat czeka na mnie, czeka az bede sama i wroce do niego..caly czas zapewnia o uczuciu mimo ze nie widzielismy sie 4 lata! on czeka...tez jest namietny, napawa sie moim widokiem, ubostwia mnie jako osobe i szrzecze szanuje jako kobiete, nie wyobraza sobie zycia beze mnie, mowi ze jestem jego pierwsza i jedyna milosca i tak juz zostanie... a ja? mam metlik w glowie...nie moge tak dluzej walczyc ze soba sama, z jednej strony chce byc z R. bo tak mnie fascynuje ale O. tak urzeka ciepłem serca...co robić????????