Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamachi

bardzo kochane i bardzo trudne dziecko

Polecane posty

Gość mamachi

jestem mama 2letniej dziewcznki, jest moim calym swiatem i bardzo ja kocham ale czasami mam juz dosc, coreczka jest BARDZO uparta, robi sceny, potrafi przemarudzic caly dzien no i do tego ma od urodzenia spore problemy ze spaniem, od ok pol roku nie spi w dzien a noce i tak najczesciej z jakas przerwa ok2-3w nocy, jest do tego BARDZO energiczna, potrafi w 5min zrobic balagan, ktory ja sprzatam przez 2godziny.Wiem, ze prawie kazda mama 2 latka ma podobne mysli ale u mnie w rodzinie jest 7 malych dziewczynek w tym wieku i moja corka sie od nich wyraznie odroznia, czy sa tu mamy, ktore maja podobny problem?

Gość jestem ja
Tyle,że moja Córeczka ma 3 latka...... Charakterek niezły, no i te nocne pobudki. Dla porównania mam też Synkaw tym samym wieku, i Mały jest zupełnie inny niż Jego Siostrzyczka. Ten jest "usłuszny" da sobie wytłumaczyć, fochy się zdarzają, ale nie często i nie są takie masakryczne jak u Córeczki. Bałaganić i kombinować potrafią jednakowo. Jednakowo też mają niechcieja do sprzątania. A w przedszkolu są super grzeczne Dzieci........heh:)

Gość mamachi
a bylo tak od poczatku? moja corka nie chodzi jeszcze do przedszkola ale chodi na zajecia muzyczne i tam tez wiedzie prym wsrod lobuziakow