Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyyyyy

mąż mojej siostry wyznał mi, że mnie pragnie

Polecane posty

Gość qwertyyyyy

co ja mam teraz zrobic??? byl strasznie pijany kiedy mi to powiedzial i nie wiem czy to pamieta. oni maja 2 malych dzieci. jestem w szoku i strasznie zniesmaczona ;(

Gość qwertyyyyy
ja 28, siostra 31, on 34

po alkoholu mówi się rózne rzeczy, ja po paru głębszych pragnąłam bliźniaków (mam 19 lat) :D udawaj że nic sie nie stało... najlepsze rozwiązanie

Gość cichuteńka obserwatorka
Udawaj, ze tego nie słyszałaś.

Gość ja78
Ja też to mówilem szwagierce...

Gość qwertyyyyy
udaje, ale to jest takie chore.

Gość juuuuuuu
wrecz przecinie(to co wyzej) kochaj sie znim masz tylko jedno zycie tyle twefgo ile masz przyjemnosci

Gość qwertyyyyy
ja78 no i co????

a to chuj (że się tak wyrażę) :o a jakie to ich małżeństwo? siostra go kocha? bo ja zastanawiałabym się czy jej tego nie powiedzieć... a co on ma być bezkarny??? tylko jeżeli to miałoby ją zranić to może lepiej nie... :o może to tylko w pijackim zwidzie tak powiedział...

Gość qwertyyyyy
a co to da, ze jej powiem - i tak sie nie rozstana - przeciez nic nie zrobil - powie, ze byl pijany i tyle. potem tylko na mnie spadna nieprzyjemnosci - on bedzie na mnie zly, ona nie wiem jak bedzie potem na mnie reagowala - moze zaczna mnie unikac. ja pieprze!

Gość ja78
Nic ale z nami to dluga historia,z jakies 7 lat temu mielismy przygode bez stosunku ale było miło a teraz ona ma juz męża ja zone ale i tak nadajemy na tych samych falach gdzyby nie jej silna wiara w Boga to pewnie cos juz by bylo

Gość htmhnfbgfvcd
ciesze sie ze nie mam siostry bo jakby jej pragnal moj facet to bym ich chyba zabila :O

Gość taki temat już był
:O

Gość qwertyyyyy
htmhnfbgfvcd - co ty gadasz?! to nie moja wina, ze on mnie pragie - ja jego nie pragne.to dlaczego mialabys mnie zabic gdybym byla twoja siostra? bez sensu

no przecież nie po to bym powiedziała żeby się rozstali... no nic, ale faceci mają tupet, ja pierdzielę :o:o:o i na dodatek są bezkarni :o

Chłopak mojej koleżanki powiedział mi coś takiego na trzeźwo... że jestem niesamowicie pociągająca :O jego laska poszła po kole... nie słyszała, na szczęście. Chciałam jej o tym powiedzieć, ale pomyślałam sobie. że to nie moja sprawa, bo przecież do niczego między mną, a nim nie doszło.

Gość nic nie rób
kazdy dacet pragnie wsadzic w nową cipę

ludzie, dlaczego piszecie jej: spróbuj z nim, skorzystaj... :o przecież ona go NIE CHCE :o a wy w kółko to samo... :o

Gość qwertyyyyy
diablica po drinku powstała - nie no- bardzo pomyslowo - gratuluje swiatopogladu!

Gość qwertyyyyy
a tak poza tym to ludzie - o czym wy mowicie - co to za rady - sprbuj z nim - TO JEST MOJA SIOSTRA! i nawet gdyby nie wiem jakmi sie podobal to i tak nigdy nic by nie zrobila - nie macie zadnych zasad? boze!

Takie jest życie - widać, że go nosi więc wcześniej czy później zakisi ogóra w jakiejś bułgarskiej turystce i sprzeda żonie grzyba albo mendy b(w najlepszym wypadku) i tylko kłopot będzie a tak czysto, higienicznie - no i ty będziesz miała przyjemność :)

Gość Lady_Margot
może spróbuj z nim jakoś porozmawiać, zorientować się czy to było tylko po pijaku czy może on naprawdę chce zdradzić Twoją siostrę. Tylko delikatnie - jeśli nic nie pamięta to mu nie przypominaj ;p

Gość Lady_Margot
może spróbuj z nim jakoś porozmawiać, zorientować się czy to było tylko po pijaku czy może on naprawdę chce zdradzić Twoją siostrę. Tylko delikatnie - jeśli nic nie pamięta to mu nie przypominaj ;p

Gość Jondrus
Ale masz problem! daj mu i bydzie gitara Ino musisz być lepsza od siory

Gość Lady_Margot