Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma1988

powroty do przeszlosci

Polecane posty

Gość nieznajoma1988

Hej sa tutuaj moze osoby co tkwia w zwiazkach chociaz kochaja swoich bylych partnerow ,ale nie wroca bo za wiele sie wydarzylo, chociaz chcialy by tego dwie osoby ?

Gość TAK CAŁA KAFETERIA TAK MA

ja....ale on za bardzo mnie skrzywdzil...a to wciaz boli...ostanio sie odezwal...chce powrotu ale ja nie umiem juz :(

Gość niemacowracacdoprzeszlosci
zostaw mnie w spokoju bo ja jestem szczęśliwy bez ciebie, z tobą już teraz byłoby mi źle, mojego zaufania nie dostaje się jak hamburgera w McD, odczep się, trzeba było zastanowić się jak do mnie się podchodziło, trzeba było naprawiać od razu, również samemu się starać, teraz to żyj swoimi wspomnieniami, u mnie wspomnienia znikły bo ja żyje teraźniejszością i przyszłością, chyba nie myślałaś że pierwsza miłość jest najważniejsza i masz wieczne prawo do mnie, tak traktuje dziewczyny które mnie olewały a które później chcą wrócić po długim czasie, jesteś jak mała zabłocona sadzawka oddalam się bo nie chcę się zabrudzić niepoważnym podchodzeniem do człowieka, już nie mam złości w sercu ale nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego, zabawą ważniejszą od człowieka, uciekam od niedojrzałości za swoje decyzje, w życiu nie można mieć pewności, a z Tobą to w ogóle, nie chcę takiej przyszłości, nie chcę mieć grymasu na twarzy będąc z Tobą, nie zamierzam mieć powtórki z rozrywki z tobą, lepiej zacząć nowe życie, inne, jesteś żenująca, jeśli masz się nauczyć doceniać, szanować ludzi to beze mnie, teraz żyj po swojemu bo mi zniknęłaś z oczu, z głowy, nie zwracam uwagi na Twoje przypominanie o sobie, znajdź sobie inne zajęcie

Gość he he he
niemacowracacdoprzeszlosci to chyba nie do ciebie ale siedz dalej i czytaj