Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie dzisiaj

dzisiaj wróciłam z Dominikany,BYŁO PRZEPIEKNIE

Polecane posty

Gość właśnie dzisiaj

serdecznie polecam tą wyspe, na romantyczny urlop-cudowna.

Gość wfwefewfwhfw
chuj nas to obchodzi

a mni eobchodzi przynajmniej poczytałabym sobie, jak to gdzieś jest ciepło i ładnie

Gość właśnie dzisiaj
było super, cieplutko,opalona wróciłam z facetem, woda turkusowa,wspaniała,aż nie chciało się z niej wychodzić, opalając się nad głowami szumiały palmy... raj na ziemi poprostu

Gość właśnie dzisiaj
my lecieliśmy z niemieckiego biura podróży, serio bardziej się opłaca dolecieć do Monachium niż wykupić wycieczke w polskich biurach podróży i lecieć z Wawy np

Gość cela nr 17 B
W celi nr 17 B we Tworkach również mam ciepło i przytulnie i mam nawet laptopa :) , palmy widzę na obrazku , jeszcze trzy lata i 86 dni i mnie wypuszczą na wiosnę :)

Gość lodziaa 323
a gdzie to jest ? gdzieś w polsce ?

Gość a ile zaaplcilas od osoby
w tym niemieckim biurze? Zalatwialas tam czy przez internet?

Gość a ile zaaplcilas od osoby
i ile trwa lot z monachium?

stara ale Ci zazdroszcze, polecialas sie opalac na piekne wyspy z facetem. przylecialas zapewne wypoczeta szczesliwa itp, itd... Ale Ci zazdroszcze, dlaczego ja siedze w tym smrodzie w dodatku sama co? :/

Gość anooo
fajnie, ja lece w styczniu do Kenii :)

Gość właśnie dzisiaj
płaciliśmy 4700 od osoby,14dni :) z tym,że hotel 3*** , ale na tym to akurat mi nie zależało, ważne, żeby było się gdzie przespać i gdzie wykąpać,

Gość llpp
Na zachodzie nawet ludzi na zasilkach stac na Dominikane(to najtansza wyspa z karaibskich), a w Polsce to powod do zazdrosci i szpanu:D Nie pije do autorki, takie ogolne spostrzezenie.

Gość właśnie dzisiaj
9 godz z hakiem generalnie lecieliśmy :) to w tej całym raju najgorsze... ale wypiłam sobie winka na pokładzie i lepiej mi było,to była moja 2 w życiu podróż samolotem, nie nawidze latać, ale warto było...

Gość anooo
Fajnie, tylko ja tylko plażowaliście, ewentualnie małe zwiedzanie terenu, to trochę strata czasu 2 tygodnie siedzieć na plaży...

no wiesz, jak u nas emeryt ma 500 zł a wyjazd kosztuje 10 razy tyle, to nie dziwne, ż ejest powodem do zazdrości, nie tylko emerytów, niestety

Gość właśnie dzisiaj
nic do tego nie mam llpp,- ja wiem o tym :) dużo ludzi z Polski tam lata, ogólnie się mówi że tam tak drogo, że to niewiem ile kasy trzba miec żeby tam lecieć... to nie prawda,wiele ludzi stać na takie wakacje ja mam 20 lat, facet 25 i co , niby zaczynamy dopiero dorosłe życie, a spełniłam swoje marzenie

Gość anooo
wiele wyjazdów jest w zasięgu przeciętnej polskiej rodziny, przy odrobinie gospodarności, oszczędzaniu na zbędnych kupowaniu ubran, gadżetów, dużej ilości jedzenia...

Gość właśnie dzisiaj
zwiedzaliśmy równie rajską wyspe o nazwie Saona, Jezioro Enriquillo. a tak to czas spędzaliśmy zwiedzając okoliczne miasteczka, leniuchując na plaży, tego mi brakowało... i musze zapamiętać te chwile na dłuuugo